Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienic myszke klawiature sluchawki czy nie?

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niewiem czy zmienic klawiature myszke i sluchawki z mikro

Obecnie mam

Natec gx77

Natec rx66

Natec hx77

Chcialbym zmienic na logitecha lub razer tylko jak patrze na klawy myszki i sluchawki to nie ma takich fajnych kształtów ja natec

Budzet

700zl

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Zakładam, że grasz w cs, ja bym kupił zowie fk1 + jakaś podkładka, słuchawki najbardziej warto wymienić na reloopy shp1, tylko żeby rozwinąć ich skrzydła przydała by się jakaś lepsza karta dźwiękowa, jak masz starą, budżetową płytę główną czy coś to kup chociaż asusa xonara (miejsce pewnie masz na niego) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zakładam, że grasz w cs, ja bym kupił zowie fk1 + jakaś podkładka, słuchawki najbardziej warto wymienić na reloopy shp1, tylko żeby rozwinąć ich skrzydła przydała by się jakaś lepsza karta dźwiękowa, jak masz starą, budżetową płytę główną czy coś to kup chociaż asusa xonara (miejsce pewnie masz na niego)

Paczalem ta Fk1 to wolalbym zeby miala ksztalty a nie taka prosta jak z marketu. Moze cos pokroju a4tech v7 bloody?

A co do klawiatury?

Podkladka mam razera w folii wiec nie potrzebna

Sluchawki chcialbym jakies fajne zeby mialy fajny wyglad mikro i dobry dzwiek

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Paczalem ta Fk1 to wolalbym zeby miala ksztalty a nie taka prosta jak z marketu. Moze cos pokroju a4tech v7 bloody?

A co do klawiatury?

Podkladka mam razera w folii wiec nie potrzebna

Sluchawki chcialbym jakies fajne zeby mialy fajny wyglad mikro i dobry dzwiek

>wygląd

>mikro

>dobry dźwięk

choose one. 

Jak z marketu to jest właśnie ta bloody... zowie fk1 jest stworzona w współpracy ze esportowacmi dla esportowców, to bardzo dobra mysz, taka płaska symteryczna mysz podobno jest właśnie najlepsza do cs. Klawiatury bym nie zmieniał, chyba że na jakąś mechaniczną dopiero ale to też są duże koszta, wybierz coś z przełącznikami cherry najlepiej.

steam: /awesomeplayer1337

Bywalec
Opublikowano

Z myszek polecam kinzu v3, deathadder 2013/chroma, obie myszki bardzo dobre jednak moim zdaniem deathadder jest bezkonkurencyjny (tutaj niezależnie czy model 2013/chrome, praktycznie się nie różnią).

Opublikowano

A co sadzicie o razer kraken i razer ouroboros a klawe zostawic?

Kraken to kupa. Nie poleciłbym tego nikomu i sam żałuje, że używałem tych headsetów "for gejmers" przez rok. Za dużo basu, przestrzenność nijaka. Lepiej Superlux HMC631 albo HyperX Cloud.

Co do myszki.

Mouse-grips-crop.png

Jaki grip?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...