Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Surv-Craft

TheMCPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Serwer bardzo słabo dopracowany, praktycznie jest na nim tylko spawn i sklep, żadnych innych dodatków typu mobarena, zadania albo jakiś parkour.

Do tego spawn zbudowany w 5 min, respią się tam potwory, ogólnie jest nie ładny i mały.

A najlepsze jest to, że w skrzynkach na wyspie NIC NIE MA! Zbudowanie generatora cobla jest niemożliwe, przez co zarabianie jest bardzo trudne (chyba jedynym wyjściem jest farma drzew).

NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer bardzo słabo dopracowany, praktycznie jest na nim tylko spawn i sklep, żadnych innych dodatków typu mobarena, zadania albo jakiś parkour.

Do tego spawn zbudowany w 5 min, respią się tam potwory, ogólnie jest nie ładny i mały.

A najlepsze jest to, że w skrzynkach na wyspie NIC NIE MA! Zbudowanie generatora cobla jest niemożliwe, przez co zarabianie jest bardzo trudne (chyba jedynym wyjściem jest farma drzew).

NIE POLECAM

Jest arena PVP, mob arena bedzie, a co do zadan to są pod komendą challenges, a ity ze skrzynki są w kit skyblock

Edit: Potwory już sie nie respia na spawnie, a odnosnie wyglądu ja wole mniejsze budowle, a jak ci sie nie podoba to masz problem

Opublikowano

Raczej nie wbiję, ponieważ jest to kolejny serwer tego typu, do tego nie wyróżnia się wśród innych serwerów.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Prezentacja słaba, administracja niedoświadczona i nie mająca pojęcia o prowadzeniu serwera, co było widoczne po poprzedniej edycji która 'żyła' może 2 dni.

Prezentacja słaba- może i tak ja prezentacji nie umiem robić

Administracja niedoświadczona- każdy był niedoświadczony i musiał się uczyć i nabrać doświadczenia.

A co do "poprzedniej edycji" to nie była edycja tylko tzw. beta testy chciałem sprawdzic czy dziala ( nie ma lagów itp.)

Raczej nie wbiję, ponieważ jest to kolejny serwer tego typu, do tego nie wyróżnia się wśród innych serwerów.

A czy ja Cię do czegoś zmuszam ??

Opublikowano

Administracja niedoświadczona- każdy był niedoświadczony i musiał się uczyć i nabrać doświadczenia.

A co do "poprzedniej edycji" to nie była edycja tylko tzw. beta testy chciałem sprawdzic czy dziala ( nie ma lagów itp.)

Prezentacja jest ważna - Nie umiesz? Poproś kogoś o pomoc lub skorzystaj z generatora prezentacji.

Rozumiem że trzeba nabrać doświadczenia w prowadzeniu serwera, ale administracja na tym serwerze jest za przeproszeniem śmieszna. Nie znacie nawet zasad ortografii.

No i sprawdziłeś, co chwila przeciążenia, zobaczymy czy teraz tak będzie ;)

Opublikowano

Prezentacja jest ważna - Nie umiesz? Poproś kogoś o pomoc lub skorzystaj z generatora prezentacji.

Rozumiem że trzeba nabrać doświadczenia w prowadzeniu serwera, ale administracja na tym serwerze jest za przeproszeniem śmieszna. Nie znacie nawet zasad ortografii.

No i sprawdziłeś, co chwila przeciążenia, zobaczymy czy teraz tak będzie ;)

Sorry że takie głupie pytanie ale o co chodzi z przeciążeniami za mało ramu itp???

Odnośnie ortografii ja znam zasady jak pisze w szkole nie robie zadnych bledów nigdy a co do gier to szybko pisze staram sie pisać z ą, ę itp. ale nie zawsze zazwyczaj za ą,ę pisze a,e, a co do innych do ich sprawa czy umią ortografie czy nie

Opublikowano

Sorry że takie głupie pytanie ale o co chodzi z przeciążeniami za mało ramu itp???

Odnośnie ortografii ja znam zasady jak pisze w szkole nie robie zadnych bledów nigdy a co do gier to szybko pisze staram sie pisać z ą, ę itp. ale nie zawsze zazwyczaj za ą,ę pisze a,e, a co do innych do ich sprawa czy umią ortografie czy nie

Chodzi mi o to jak wywalało serwer.

Administrator, a zwłaszcza właściciel powinien świecić przykładem, także jeśli chodzi o pisownie.

'znają zasady ortografii' a nie 'umią ortografie' ;)

Dobra nie czepiam się już :p

Opublikowano

A czy ja Cię do czegoś zmuszam ??

No wiesz nie zmuszasz mnie do niczego, po prostu chciałem napisać posta i tyle

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Chodzi mi o to jak wywalało serwer.

Administrator, a zwłaszcza właściciel powinien świecić przykładem, także jeśli chodzi o pisownie.

'znają zasady ortografii' a nie 'umią ortografie' ;)

Dobra nie czepiam się już :P

O wywalanie serwera to była inna przyczyna i już nie wywala, a co do ortografii skoro tak mówisz to zacznę pisać z ortografią :D

Edit: Mógłbyś podać linka do generatora prezentacji???

Opublikowano

O wywalanie serwera to była inna przyczyna i już nie wywala, a co do ortografii skoro tak mówisz to zacznę pisać z ortografią :D

Edit: Mógłbyś podać linka do generatora prezentacji???

2 post w dziale 'Minecraft - Publikacje serwerów' to 'Generatory publikacji serwerów'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...