Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA długo się włącza po zminimalizowaniu

PolniscH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że gdy zminimalizuję GTA San Andreas, one się długo włącza. Chodzi o to, że jak wejdę na pulpit i przykładowo włączę stronę, następnie ją wyłączę i spróbuję włączyć GTA, myszka mi znika a gra się nie chce włączyć.

Z 1 kolei GTA włącza się w zaledwie 10-20 sekund. Jeżeli 2-gi raz zminimalizuję, gra włącza się dwu-trzy-czterokrotnie wolniej, przykładowo 1 minutę, lecz jak wyłączę już po raz 7-8, GTA mi w ogóle nie odpowiada. Działa mi jedynie włączenie Menedżera Urządzeń i wyłączenie gry.

Znacie jakieś porady na to, że po zminimalizowaniu gry, GTA włącza się szybciej?

Opublikowano

Korzystasz z jakichkolwiek modyfikacji? Jeśli tak to możesz spróbować zainstalować grę ponownie - niczego nie obiecuję, jednak mogą one być powodem Twoich problemów.

Opublikowano

Najlepiej wyłączyć zbędne programy. Też miałem pamiętam niedawno ten problem, wyłączyłem zbędne rzeczy i problem ustąpił.

Możesz również gdy grasz odpalić GameBoostera. :)

denzel.png

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GTA San Andreas niestety lubi się crashować, psuć (szczególnie gdy znajdujesz się w interiorze), czy niepoprawnie działać. Najlepiej będzie, jeżeli skorzystasz z rozwiązań bez minimalizowania gry, np. nakładka Steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...