Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fala banów za flame ?

poterrr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­aN9eqhp.png

Od czasu ostatniego bana wziąłem się w garść i jedyne co pisałem to gg po grze. Może jeśli przeciwnicy przegrywają to napisanie gg uznają za obrazę? No nic, trzeba odpukać swoje i grać dalej xD

pewnie tez sie ucieszyles jak sie dowiedzialas ze LGBT moga grac w pro lidze

Opublikowano

TY K***A GNOJU ZAWSZE ALE TO ZAWSZE TAKIE TEKSTY SLYSZE OD SMIECI KTORZY ROBIA PO 5-6 DEDOW W 10 PIERWSZYCH MINUTACH GRY..MOWISZ ZE NIE UMIEM POWSTRZYMAC EMOCJI TO NIE MA SENSU DALEJ GRAC...A TY SMIETNIKU JAK NIE UMIESZ GRAC TO NIE GRAJ RANKEDOW ..TA SAMA LOGIKA..JAK SMIETNIKI TAKIE JAK TY NIE BEDA PADALY W 10 MINUTACH PO 8 RAZY TO NIE BEDZIE PROBLEMU..NAWET JAK MI NIE IDZIE NA LINII TOTALNIE TO MAM MAX 2 DEDY..grasz defensywnie stoisz pod turretem jeszcze mozesz pojsc na inne linie gankowac i gre wyccarowac..a takie scierwo jak ty bedzie padalo bo przeciez ciezko odpuscic 1 minionka czy turreta i lepiej pasc. zawsze ale to zawsze slysze takie beznadziejnie teksty od wlasnie takich smieci jestem pewien ze jestes jednym z nich.

Ps.Pije kilka melis dziennie i nie pomagaja.Nie.Nie z powodu gry :D

+1

Opublikowano

dostałem na 3 kontach jeszcze dojebali ze ci co to dostali nie dostana nagrod XDD

Ja na smurfach dostałem, na mainie nic. Na niższych dywizjach chyba nie lubią jak im się mówi co powinni robić Kappa

Opublikowano

ja wchodząc do gry odrazu mutuje cała 9, ale skurwysyna są takie ze k***a reportuja za darmo, mam bana na czat na 350gier, i bana na 30rankedow ;) podejrzewam ze za mocno keruje moim yi i udyrem ;)

Opublikowano

nie wiem co wy macie, pisze praktycznie nic ale uswiadamiam swoich teamm8, że powinni być na onkologi nie na sr i ani razu nie dostałem bana czy blokade na chat, nigdy od kiedy wprowadzono (poza kiedy każdy miał, jak wprowadzili)

chyba jestescie sami sobie winni

tyle

­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWaxxy1

Ten typ co był w twoim pierwszym cytacie... Jakbym czytał o sobie. Ja tak samo gram na maxa i staram sie jak moge zeby wygrac a tu taka faja sie trafia... I nie pisz "po co grasz w lola" tylko sie zastanów na czym polega ta gra. Owszem mozna sie bawic i chodzic azirem pod AD ale i są osoby które chcą dostać się na szczyt. Wbić ten diament czy nawet master. Ja mam takie same podejście. Traktuje to jako kariere do zasranego diamentu bo lubię grać z ludźmi z którymi jest z*******a komunikacja i ich dedy są zwyczajne, a nie np. Na early wygra solo i 10 sekund pozniej zabijają go miniony bo sie zagapil. W tym goldzie gracze grają jak kołki... Ale w bronzie czy silverze grają jak prawdziwi mężczyźni - cały dmg biorą na klate.

Opublikowano

Ostatnio dostałem bana na 10 gier :P ( długo je rozgrywałem ponad miesiąc bo nie miałem czaasu) a po tym banie był następny na 75 gierek :P napisałem do RIOT jak to możliwe skoro nie grałem ponad miesiąc no i miałem blokade na 10 gier ! Odpisali że to zaległy i nic więcej nie mogą udzielić informacji regulamin cos tam coś tam....

Widać jak działa ich system byle kto cie zreportuje a na stronie sprawdzasz raporty i jedynie co 90% osób które bawią się w trybunał  UKARZ > DALEJ > UKARZ >DALEJ .

Takie moje zdanie :) niby teraz lol za boosting się zabrał 70 tysiecy kont do ukarania?? ciekawe!! 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Widać jak działa ich system byle kto cie zreportuje a na stronie sprawdzasz raporty i jedynie co 90% osób które bawią się w trybunał  UKARZ > DALEJ > UKARZ >DALEJ .

przeciez trybunal nie dziala od dobrych 2 lat jak nie wiecej

­

Opublikowano

przeciez trybunal nie dziala od dobrych 2 lat jak nie wiecej

Jakoś 6/7 miesięcy temu sprawdzałem i działał ???? 

To nie wiedziałem :PPP   

No cóż jestem tylko szarym graczem co czasami na wieczór odpali lola i pyknie sobie rundkę  :P 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

ja po ostatnim banu na wygranie 35 draftów oduczyłem się flamować i tego też wam życze, czasami napisze gj czy coś, a takto nic nawet jak się gówna w teamie trafiają to przez cały mecz nic nie pisze a po meczu ich reportuje za verbal abuse XDDDDDDDDD w sumie to działa, riot mi nawet wysłał podziękowania że zgłaszam dużo graczy za negatywne zachowanie i żebym tak trzymał haahahaha

Opublikowano

A niech se trollują na normalach. Jak trafiam na takiego zjeba na solo/duoq to nie zdzierżam i śmiecia obrażam. Rankedy gram k***a dla rywalizacji. Po to by być lepszym, wychodzić wyżej. I jak widzę psa, co w 5 minucie ma 0/10 i pisze "omg noob team", "i go afk", "jungler f**k you no ganks" albo junglera co w 30 minucie na linii był k***a raz bo "i stack" a potem pierdoli "omg noob team 0 ganks", "i said i stack f**k you noob report" to k***a odpalam bestię i blame leci taki, że niektórzy przez resztę gry nawet się nie próbują odezwać.

Na 1 koncie 14 dni a potem restrykcja i banik na rankedy, na 2 same restrykcje i ban na rankedy

Opublikowano

Ten typ co był w twoim pierwszym cytacie... Jakbym czytał o sobie. Ja tak samo gram na maxa i staram sie jak moge zeby wygrac a tu taka faja sie trafia... I nie pisz "po co grasz w lola" tylko sie zastanów na czym polega ta gra. Owszem mozna sie bawic i chodzic azirem pod AD ale i są osoby które chcą dostać się na szczyt. Wbić ten diament czy nawet master. Ja mam takie same podejście. Traktuje to jako kariere do zasranego diamentu bo lubię grać z ludźmi z którymi jest z*******a komunikacja i ich dedy są zwyczajne, a nie np. Na early wygra solo i 10 sekund pozniej zabijają go miniony bo sie zagapil. W tym goldzie gracze grają jak kołki... Ale w bronzie czy silverze grają jak prawdziwi mężczyźni - cały dmg biorą na klate.

Mądrze prawisz kolego.

Ja staram się już nie flamić czasem mi się uda czasem nie ^^ Ale jak widzę takiego skarnera co idzie do enemy jungli pada bo gral 1v5 po czym wyzywa team, że mu nie pomogli to mn krew zalewa [oczywiście skarner z polski]

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

Mądrze prawisz kolego.

Ja staram się już nie flamić czasem mi się uda czasem nie ^^ Ale jak widzę takiego skarnera co idzie do enemy jungli pada bo gral 1v5 po czym wyzywa team, że mu nie pomogli to mn krew zalewa [oczywiście skarner z polski]

Co zrobisz jak nic nie zrobisz :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

To zacznij grać rankedy piątki i tam się nauczysz grac, tam się będziesz bawił i z czasem nauczysz się carrowac ten twój aktualny elo hell.

Jesteś ponad, to wychodzisz, żadnej magii tu nie ma.

Jeżeli jesteś w niskiej platynie lub goldzie i masz zagranych ponad 500 rankedów to niestety muszę Ci powiedzieć, że nie jesteś ponad poziom i musisz się jeszcze dużo nauczyć.

Opublikowano

haha , dla takich chwil warto grac w lola. Czasami niezly ubaw mam z typkow na czacie. Ruchacze matek to juz norma tak samo jak mistrzowie  gry w kazdej rundzie , doswiadczeni ruchacze kobiet i zawodowi fapacze.

Co do tematu to bardzo dobrze ze banuja , powinni jeszcze dluzsze dawac.

Sami challengerzy na forum widze :rolleyes: 

Opublikowano

Jak ktoś już napisał same challengery na forum xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

A to jak ktos wbije challa to nie moze sobie poruchac matek? xD

Czemu takie odnosienie stwierdzasz nie odnosilem się do rzadnej wypowiedzi takto bym zacytował :P

22695116389755711104.gif

Opublikowano

wyzywam polactwo w kazdej grze, jako ze umiem peftekt inglisz nikt nie dowie sie ze sam jestem polakiem, uwielbiam wywoływac ból dupy u kartofli i tylko u nich i nigdy zem nie dostal bana ani nic podobnego wiec nie wiem o jaka fale banów chodzi 

poza tym nauczcie sie wspułrzyć z waszymi teamm8ami to nie dostaniecie zadnych banow

frajerow trza trzymac krutko pzdr

a5z91yB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...