Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fala banów za flame ?

poterrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyznawac sie kto dostal bana na 14 dni? to nic k***a ze mam w temie kolesi co robia po 1/10 bana dostaje ja bo k***a wyzywam ja p******e i oni sie dziwia ze ludzie od lola odchodza... czas na dote...

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam 3 konta na jednym chellenger na 2 platyne i diamont v wiec jak nie wiesz to nie pisz cebulo bo w bronzie to jestes ty fakt wyzywam owszem jade po gownach bo nie po to wchodze do gry marnuje 30 min  z mojego zycia zeby typek do 10 minuty wyjebal sie 7 razy i jeszcze pierdolil ze ma slaby team no k***a jak widze takiego nooba to fakt ponosi mnie i dostaje gowno solidne slowa na pysk no ale prosze was ja nie gram dla frajdy dla frajdy to sobie moge pograc w pokemony wchodze i daje z siebie wszystko aby wygrac no ale k***a nie da sie nie da sie bo ci kazda linia nafiduje i ja dostane bana bo wyzywam no bez jaj z*****a gra czas na ellegro posprzedaje konta i w pizdu z ta gra

Odkrywca
Opublikowano

Burak pozostanie i tak burakiem wiec nawet ten ban 14dniowy c***a da, życze perma :)

Opublikowano

Dla pocieszenia mogę jedynie dodać, że w końcu wysłuchali (podobno) graczy i wkrótce będą karać trollów/feederów na rankedach bardziej niż flamerów, którzy to zazwyczaj są tryhardami. Na NA już to wprowadzili i testują. Ciekawe czy szybko to wprowadzą na inne regiony ... Zmiana zdecydowanie na plus, jeżeli faktycznie feederzy będą banowani.
https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3h663c/askfm_riot_lyte_within_the_next_few_patches/

http://ask.fm/RiotLyte/answer/131708836802

Opublikowano

Ja dostałem bana na 75 gier czemu? Bo wygrywałem, nie mam zwyczaju odzywania się w grze tylko, jeśli muszę, czyli Baron, Gank, blue itp. Dotałem za to, że wygrywałem, a enemy drużyna pełnia 12-latków reportowała mnie :D Miałem tak wiele razy xD 1 to nie przejmować się i dać reporta temu komu się należy B) Jednak też mnie to denerwuje xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Beka, najpierw wyzywają i obrażają wszystkich i wszystko a potem się dziwią że mają bana. 

Serio nie umiecie powstrzymać emocji? Jeśli dalej się będziecie tak denerwować to nie ma sensu dalej grać i tracić nerwów. Polecam pić melisę po każdej grze.

Dobrze że była taka fala, może chociaż trochę ochłoniecie. 

Ps. Współczuję tym którzy dostali bana za nic.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Szkoda że tylko czasowe a nie pErmy

Tacy gracze niszczą całą grę właśnie tego powodu odszedłem od lola na jakiś czas :)

Opublikowano

Beka, najpierw wyzywają i obrażają wszystkich i wszystko a potem się dziwią że mają bana. 

Serio nie umiecie powstrzymać emocji? Jeśli dalej się będziecie tak denerwować to nie ma sensu dalej grać i tracić nerwów. Polecam pić melisę po każdej grze.

Dobrze że była taka fala, może chociaż trochę ochłoniecie. 

Ps. Współczuję tym którzy dostali bana za nic.

Szkoda że tylko czasowe a nie pErmy

Tacy gracze niszczą całą grę właśnie tego powodu odszedłem od lola na jakiś czas :)

Mam Dziwne przeczucie ze ludzie ktorzy pierdola takie glupoty to sa wlasnie te jebane mośki co maja po 0/10 w grze no ale przeciez to tylko gra wiec lajtowo i zycie toczy sie dalej. 

Otoz odpowiem wam co do argumentu jak ktos feeduje albo trolluje i napisze ze to jest tylko gra. To tak nie dziala moze i to jest gra, ale to jest tylko wasza j****a wymowka bo to ze trolluje jakis pajac to jest czyste skurwysynstwo i robienie na zlosc drugiemu czlowiekowi lub calemu teamowi, a taka lebioda wie ze w realnym zyciu nikomu tak nie zrobi (bo nie oszukujmy sie 99% trolli itp to sa dzieci ktore to kreci) bo dostaloby w morde albo bieglo w podskokach do opiekuna w celu znalezienia schronienia. 

A jak chcesz pograc 4fun i potrolowac to wypierdalaj na dominiona.

Przeklenstw uzywam i uzywac bede, moze mam jeszcze gifty im kupic za to ze psuja gre. 

Sam jestem tez flamerem, ale nie mylic z tym co za nic wyzywa. Poprostu cisne po noobach i dzieciakach ktore robia na zlosc i tak bede robil bo jestem uczulony na glupote ludzi.

Na jeden dzien wyjebac z gry tych noskillow i 0 flamerow by bylo.

PS. sam nie raz przegram linie jak kazdy, ale kur.wa to nie powod zeby pasc 10razy w 11minut bo nie umiesz defowac, a jak zrobisz juz 0-6 to plakac do teamu bo go dive'uja.

Opublikowano

mam 3 konta na jednym chellenger na 2 platyne i diamont v wiec jak nie wiesz to nie pisz cebulo bo w bronzie to jestes ty fakt wyzywam owszem jade po gownach bo nie po to wchodze do gry marnuje 30 min  z mojego zycia zeby typek do 10 minuty wyjebal sie 7 razy i jeszcze pierdolil ze ma slaby team no k***a jak widze takiego nooba to fakt ponosi mnie i dostaje gowno solidne slowa na pysk no ale prosze was ja nie gram dla frajdy dla frajdy to sobie moge pograc w pokemony wchodze i daje z siebie wszystko aby wygrac no ale k***a nie da sie nie da sie bo ci kazda linia nafiduje i ja dostane bana bo wyzywam no bez jaj z*****a gra czas na ellegro posprzedaje konta i w pizdu z ta gra

To po kiego ty grasz w lola? Mówisz, że nie grasz dla zabawy, a z takim attidute to nikt cię do teamu nie weźmie, chyba, że na ESL_online_cup, bo po kiego komu bachor do wychowania? :D

W ogóle pokaż tego swojego challengera, screen z klienta gry.

Mam Dziwne przeczucie ze ludzie ktorzy pierdola takie glupoty to sa wlasnie te jebane mośki co maja po 0/10 w grze no ale przeciez to tylko gra wiec lajtowo i zycie toczy sie dalej. 

Przez ostatni rok z trollem spotkałem się tylko raz. 0/10 w 10, było to na normalu więc każdy miał go w dupie i grał swoje.

Na rankedzie nigdy nie dostałem kogoś takiego, najwięcej chyba 0/3/0.

A wchodząc tutaj widzę płacz, jakbyście dostawali takich ludzi w co drugiej grze.

Jeżeli grasz w silverze i dostajesz "smerfa" w enemy, to się nie dziw, że twój silverowy top dostaje kopy.

Opublikowano

Dobrze że banują + na feedowanie wejdzie w życie to już wogóle miód malina + niedługo sie dzieciakom szkoła zacznie to nie będzie ich tyle z rana do południa :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

­aN9eqhp.png

Od czasu ostatniego bana wziąłem się w garść i jedyne co pisałem to gg po grze. Może jeśli przeciwnicy przegrywają to napisanie gg uznają za obrazę? No nic, trzeba odpukać swoje i grać dalej xD

Opublikowano

ja dostałem bana na 2 tygodnie ale słusznie. tak flamiłem w jednej grze..... typa co mi topa zabrał teemoskiem 1/10 i moj adc co gra w lola od pierwszego sezonu i ma teraz golda 2 ;/. ale co mnie dziwi to za instalocki nikt bana nie dostaje a rito tak ściga za to....

Opublikowano

Ja akurat nie dostałem, a wyzywam cały czas. Niestety ale nie mogę znieść graczy którzy przegrywają linie i mają wyjebane, a kiedy mu mówisz żeby zaczął grać on ma wyjebane i wyskakuje z tekstem "to tylko gra, nie muszę się starać"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...