Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

External Boxesp V4.3 (V1.1.195 Compitable)

adi'os

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

narazie jest niewykrywalny

Już daje nowego linka ;D

a dziś postaram się dać tego hacka na xp ale nic nie obiecuje że będzie to dziś

Opublikowano

Wersja 4.32

Nowe funkcje

- Linie dla lepszego uzycia ESP

- Szybszy aimbot

- Aimbot dziala ze snajpami

Download:

http://www.speedyshare.com/files/22698190/External_BoxEsp_V4.3.2_1.1.195_Compatible_.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/analisis/ae4fe30942d13ac00e75756a6085adf21a8b02be518720933ec7bd558da97218-1274816929

http://www.virscan.org/report/9714be67d3fa4f743e66f07b4adc5b59.html

Opublikowano

Mam problem z tą wersją 4.32 włączam haka jako administrator potem włączam grę i gdy jestem już na serwerze to nic nie dźiała a gdy wyłączę grę to wtedy jest czarny ekran i na górze jest f1, f2, f3 itd. gdy nacisnę np. f1 to robi sie żółte ale podczas gry nie działa co mam zrobić ? A i mam viste

Opublikowano

Mam problem z tą wersją 4.32 włączam haka jako administrator potem włączam grę i gdy jestem już na serwerze to nic nie dźiała a gdy wyłączę grę to wtedy jest czarny ekran i na górze jest f1, f2, f3 itd. gdy nacisnę np. f1 to robi sie żółte ale podczas gry nie działa co mam zrobić ? A i mam viste

Przed chwila testowalem na Win7 i dziala na 100%, upewnij sie ze masz gre odpalona w oknie (wcisnij alt + enter po uruchomieniu) i ze masz ustawiona kompozycje aero.

Opublikowano

Jesli wlaczyles aimbota(F5) to powinno dzialac gdy przytrzymasz ppm, u mnie smiga jak nalezy.

Opublikowano

a jest coś takiego na heady? aim?

Jest aimbot, ktory strzela caly czas w glowe(z niektorych broni trafia w klate).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ej moglibyście to zrobić tak żeby działało też na xp?? i Drugie pytanie czy mozna włączyc radar(wallhack) bez aimbota?? Po prostu żeby samemu sterowac i widzieć innych graczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej moglibyście to zrobić tak żeby działało też na xp??

Nie.

i Drugie pytanie czy mozna włączyc radar(wallhack) bez aimbota?? Po prostu żeby samemu sterowac i widzieć innych graczy.

Tak.

Opublikowano

Wpierw Hack potem gra czy to bez różnicy ? :)

Ja odpalam najpierw hacka, a potem gre. W sieci mowia ze bez roznicy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze mam dziwną prosbe ale chciałbym uruchomic cod6 normalnie i niemoge gra otwiera mi sie zawsze w takim oknie jak chack nawet jak go usunołem mowa o Boxesp na xp , na chakach mam duzo gorszą grafike

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moze mam dziwną prosbe ale chciałbym uruchomic cod6 normalnie i niemoge gra otwiera mi sie zawsze w takim oknie jak chack nawet jak go usunołem mowa o Boxesp na xp , na chakach mam duzo gorszą grafike

Wie ktos co musze usunac zeby odpalac gre w orginalnym oknie???????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak włączysz grę i będzie główne okno wciśnij Alt+Tab. Poczekaj chwilę i powinno zaskoczyć w pełnowymiarowy obraz.

zelka91.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...