Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana osoba chętna do stworzenia serwera SFGame

Fixiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, poszkuję osoby chętnej do współtworzenia serwera SFGame.

Rozpisywać się nie będę na forum, bo wielu było co dużo pisało a nic nie robiło...

Potrzebna osoba z umiejętnościami chociażby w jakimś stopniu do stworzenia serwera SFGame.

Jeśli chodzi o fundusze na dedyka i domene to problemu nie widze, gdyz jestem osoba pracujaca i pare stowek moge przeznaczyc.

Kontakt na PW

Opublikowano

Najpierw serwer trzeba stworzyć, przygotować. Nie sztuką jest ściągnąć gotowca i bez żadnego przygotowania go uruchomić.

Opublikowano

Jeden mądry.

@Polecam, warto.

­

Dzięki, tylko muszę jeszcze zrobić rozeznanie bo nie mam za bardzo pojęcia w temacie SF i muszę odpowiednio dobrać jakieś pliki serwerowe pod bazę żeby zacząć na nich działać.

Opublikowano

Zrób serwer easy bo ludzie lubią na takich grać i najlepiej żeby przpominał globala wc itp.

Jeśli chodzi o tryb serwera, to planuję zrobić etapowy.

Przykład prosty, im wyższy lvl tym trudniej ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFixiq

Nie ma problemu, pisz PW.

Domenę i host ogarniasz Ty.

Nie chodzi mi o hostowanie twojego serwera, tylko stworzenie nowego.

A patrząc po twoim, gdzie nawet nie przyłożyłeś się tylko wklejałeś na pałe jak leci (wywnioskowałem to po twoich postach na forum), to raczej tobie podziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaplanuj start wraz z rozpoczęciem przerwy świątecznej w szkołach, zaraz po nim zaczyna się okres ferii zimowych. To jest najlepszy moment na start, nie licząc wakacji letnich.

To będzie serwer "od fanów dla fanów" czy raczej typowo pod zarobek?

Z chęcią spróbuję swoich sił w takim przedsięwzięciu, napisz PW jeśli chcesz się dowiedzieć o mnie więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...