Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko od godziny nie moge grać w lola :3 mam 50pingu caly czas jak cos napisze na chacie to sie to pojawia dopiero po minucie skilli nie widze postać moze chodzić ale nic nie bije 

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz? Ja dziś na EUW mialem 50 pingu i lagi. Nie mogłem się ruszać, a miniony oraz bohaterowie się ruszali :) Mogłem castowac spelle ale niestety ich nie widziałem. 

Na EUW podobno od kilku dni są lagi więc, a no tak od zawsze. Więc nie ma co się przejmować.

Zawsze jak mam jakieś lagi to odpalam konsole. Win + R -> cmd i wpisuje ping google.pl -n 300 i jeżeli będą jakieś problemy to znaczy, że twój internet [Też nie sugeruje się zawsze przy mniejszych stronach, mogą one po prostu odrzucać]

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz? Ja dziś na EUW mialem 50 pingu i lagi. Nie mogłem się ruszać, a miniony oraz bohaterowie się ruszali :) Mogłem castowac spelle ale niestety ich nie widziałem. 

Na EUW podobno od kilku dni są lagi więc, a no tak od zawsze. Więc nie ma co się przejmować.

Zawsze jak mam jakieś lagi to odpalam konsole. Win + R -> cmd i wpisuje ping google.pl -n 300 i jeżeli będą jakieś problemy to znaczy, że twój internet [Też nie sugeruje się zawsze przy mniejszych stronach, mogą one po prostu odrzucać]

Wlasnie to  mialem co ty tylko na eune nie wpisywalem w cmd tylko speedtesta odpalilem dowload 5mb ping 32 :/ dopiero o 3:20 sie to uspokoiło to jest wina ich serverów czy mojego internetu?

Opublikowano

Wlasnie to  mialem co ty tylko na eune nie wpisywalem w cmd tylko speedtesta odpalilem dowload 5mb ping 32 :/ dopiero o 3:20 sie to uspokoiło to jest wina ich serverów czy mojego internetu?

Tez tak raz mialem, troche wnerwiajace, to raczej z ich winy, bo ping mialem okey.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...