Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Case Clicker - najnowsza i najlepsza aplikacja do otwierania skrzynek w CS:GO?

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Case Clicker - chyba nikomu nie trzeba tej aplikacji przedstawiać. Na samym wstępie wspomnę tylko, iż jeśli jest to zły dział dla tego tematu - proszę o przeniesienie. Wrzucamy tu swoje screeny z tej gierki, co macie, czego doświadczyliście i co osiągneliście! Chwalimy się swoimi video z gry, czy też najwyższymi wygranymi w Jackpocie! Zachęcam do dyskusji i pozostawiania swoich screenów.­

Opublikowano

@RADTOR jesli sie nie myle autorowi chodzi o apke na andka tak ? :) btw. Ta gra to po prostu zwykly klikacz dla fanow cs go jesli juz o tym mowa to polecam case simulator 2 sa tez nowe skrzynki kontrakty i souveniry

Nwm czy jest sens tego tematu ale + za pomysl

Opublikowano

@RADTOR jesli sie nie myle autorowi chodzi o apke na andka tak ? :) btw. Ta gra to po prostu zwykly klikacz dla fanow cs go jesli juz o tym mowa to polecam case simulator 2 sa tez nowe skrzynki kontrakty i souveniry

Nwm czy jest sens tego tematu ale + za pomysl

A to sorry, myślałem, że to jakiś pośrednik w otwieraniu skrzynek.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

­Zgadza się, mowa o aplikacji na Androida, w której możesz wbijać rangę taką jak w grze, tj. global elite itd. oraz private profile rank. Otwierasz skrzynki, kapsuły, souveniry, stawiasz skiny na jackpocie i wygrywasz 

Opublikowano

­Chętnie zobaczylibyście odcinki z Case Clickera, w których np. robię 5 wjazdów na jackpota czy otwieram 30 cobblestoneów? Bądź jakiś duży fast opening? (przyśpieszony filmik), a na koniec pokazuje to co udało się dropnąć?

Opublikowano

­Chętnie zobaczylibyście odcinki z Case Clickera, w których np. robię 5 wjazdów na jackpota czy otwieram 30 cobblestoneów? Bądź jakiś duży fast opening? (przyśpieszony filmik), a na koniec pokazuje to co udało się dropnąć?

Nie, kogo interesowałoby wydawanie pieniędzy które nie istnieją. Nie ma w tym żadnych emocji, ryzyka. Czyli bezwartościowy content. Sukcesem mogłoby się okazać obstawianie wartościowymi przedmiotami z CSa i otwieranie skrzynek, ale na to trzeba mieć kasę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

5k wyświetleń na film to nie jest wcale aż tak dużo porównując z prawdziwymi openingami. Jak chcesz to spróbuj i się sam przekonasz.

graphic.pnggraphic.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam problem poniewaz gralem na komputerze (BlueStacks) i mam tam wiele itemów a teraz chce je przesłac na telefon wie ktos jak wymienic sie tymi itemami za darmo ?

:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem poniewaz gralem na komputerze (BlueStacks) i mam tam wiele itemów a teraz chce je przesłac na telefon wie ktos jak wymienic sie tymi itemami za darmo ?

Niezbyt da radę, ponieważ eq nie jest defacto przypisane do żadnego acc, a w tradach trzeba również wysłać coś o podobnej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...