Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbym zostać GM'em/ TGM'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż zawsze chciałem zostać GMem na jakimś serwerze, gdzie mógłbym poznać ciekawych ludzi oraz nabyć trochę doświadczenia ( którego obecnie nie posiadam ). Moje podania były odrzucane ze względu na brak doświadczenia, chyba zresztą jak u każdej osoby która chciałaby w czymś pomóc, ale nie możliwości ponieważ nie ma doświadczenia i jest odrzucana.

O sobie :

- Krystian lat 17

- w metina gram trochę czasu ( około 7 lat już będzie )

- komend jako tako nie znam, ale na mpc mogę się ich nauczyć

- Bywałem już moderatorem na forum, redaktorem jak i moderatorem ts3, jednak to nie odnosi się do gry ( nick pod którym mnie znajdziecie " SayDea ")

- Z życia wiem iż potrafię wesprzeć pomocną dłonią, staram sie być wyrozumiały oraz niestronniczy.

Kontakt  

gg 49438932

PW na mpc forum

Opublikowano

Najlepszym sposobem nauki fachu GM'a jest postawienie na swoim kompie serwera hamahi (chyba tak to się pisze) i tak uczyć się wszystkiego.

Wtedy w podaniu wystarczy napisać, że stworzyłeś swój serwer hamahi i na nim uczyłeś się zadań GM'a

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

­

Najlepszym sposobem nauki fachu GM'a jest postawienie na swoim kompie serwera hamachi (chyba tak to się pisze) i tak uczyć się wszystkiego.
Wtedy w podaniu wystarczy napisać, że stworzyłeś swój serwer hamahi i na nim uczyłeś się zadań GM'a

Tak to prawda, lecz w obecnych czasach większość gra na dedykach, lub robią serwery hamachi pod pliki.

Uważam, że dla każdego powinna być szansa. Lecz jest druga strona medalu. Nikt obecnie nie szuka na mpc GM'ów.

Zbiera głównie sobie "ekipę" z swoich kolegów z gry, znajomych itp. Więc radziłbym Tobie spróbować poszukać gdzieś na serwerach otwartej rekrutacji i tam wystartować.

I taka porada: szczerość zawsze jest lepsza niż pseudo doświadczenie.

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...