Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

IchigoPhoenix3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wiele się działo, Argin ma bana. Może spytacie czemu? Jak wcześniej widzilieście był spam zdjęciem, tak, to ja spamowałem, lecz zostałem wrobiony, chciałem zemścić na Arginie, za lekkomyślność.

Lecz możecie co to ma do SeleX'a? Otóż owy post był w dziale dla Administracji, a ja nie miałem dostępu, ze względu na to, że nie mam tam rangi, a więc co do tego idzie, ktoś wyżej musiał zrobić tego screana. Często rozmawiam z SeleX'em i dopiero po wyjściu bana Argina dowiedzialem się, że mnie oszukał, najzwyczajniej w świecie edytował jego post, dowiedzialem się to od samego Kamilka.

Dlaczego? No tak, bo przecież była cenzura jego ukochanego serwera, czyli nie miałby gdzie zareklamować tego szmelcu, co za tym idzie masa straconych graczy.

Co SeleX myśli o Makinie? To właśnie, co było przedstawione na zdjęciu o zmianie nicku Argina, to były myśli samego SeleX'a, czyli to, że Makin jest pojebany itp.

Wracając do Lord'a Phoenixa, SeleX postanowił "wkurwić" mpc,czyli przyjąć Phoenixa do moderacji, co za tym idzie zrobić z Makina głupka, zaśmiać się z niego (właśnie to zrobił na ts), lecz zmienil mu nick, bo bardzo boi się ponownej cenzury na mpc.

Z góry, zrobię tu tyle kont, że będziecie mnie musieli od komputera zabrać siłą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...