Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GodPack - Czy warto?

hubertoko0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteś nowy to niekoniecznie na początek masz te 10 postaci których nieogarniasz i nic Ci nie da godpack dzięki któremu tylko pogorszysz sytuacje bo taką Kali za pierwszym razem nic raczej nie ugrasz.

Jeżeli masz już jakieś doświadczenie napewnonapewno zwrócą Ci bardzo dużo favoru( np mi by zwrócili 200k favoru) i bym mógł grać nowymi postaciami które wcześniej ograłem na pts i nie będe lamił na oficialu a to się przełacza na większe prawdopodobieństwo wygrania gry

Opublikowano

Według mnie, gra Ci się może szybciej znudzić. Ja lubię zbierać favory i je potem wydawać na bogów, przynajmniej jest jakiś dodatkowy cel w grze.

Dobry pomysł, jeśli nie jest Ci straszne szybko ogarniać nowe postacie. 

Opublikowano

Szczerze uważam, że szkoda na to pieniędzy. Już lepszą opcją jest zakup gemsów, dzięki którym możesz sobie kupić fajne stylizacje.

Ogółem inwestowanie realnych złotówek jest zbędne, bo i bez tego jesteś wstanie tyle samo osiągnąć, a to jedynie jest przyspieszenie. 

Osobiście przyznam, iż bardzo szybko zbierają mi się favory na koncie, a nie gram jakoś specjalnie długo. Do tego jest jeszcze system dziennych nagród, który również jakieś tam monetki daje.

W sumie na początku gry i tak będzie Ci to zbędne, bo podstawą jest opanowanie różnorodnych elementów mechaniki i sterowania, a dopiero potem można zaczynać rozgrywkę kolejnymi bogami. 

Jednym słowem jest to opcja dla osób leniwych. Myślę, że nie warto. 

Opublikowano

God Pack nie jest wcale takim głupim pomysłem. Jeśli masz zbędne 100 zł to bierz z miejsca. Favor zawsze można wydać na skiny.

Osobiście uważam, że jest to opcja nie potrzebna bo i tak większością tych bogów grać nie będziesz. 

Ale patrząc z drugiej strony dasz kase hi-rezowi, dzięki czemu ta gra zacznie się lepiej rozwijać.

LukaSuper.png

Opublikowano

Jak dla mnie god pack jest bardzo dobry  dla ludzi robiących smurfy, a jako nowy gracz lepiej kupić sobie za te pieniądze gemsy ( np na zakup skina).

DR5ChPt.png

Opublikowano

To głównie zależy od tego czy chcesz grać w tą grę troche dłużej. Ja osobiście po 1,5 roku gry kupilem god packa i gram do dziś(gram już 3 rok). Kupując god packa, dostajesz z powrotem wydany favor, wszystkie postacie odblokowane i te, które wyjdą też. Więc jak najbardziej kupno god packa jest opłacalne. 

a na niektóre komentarze wyżej nie zwracaj uwagi, bo jak lubisz grać w tą grę to będziesz grał różnymi postaciami, a nie tylko tymi, którymi ci dobrze idzie bo to sie znudzi. Tak samo miałem.

btw. god packa możesz znacznie taniej kupić na allegro. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja wydałam 24 funty 3 lata temu, do dzisiaj jestem z tego zadowolona. Czasem odchodzę od gry, a po jakimś czasie wracam i patrze na nowych bogów, których już nie muszę kupywać, bo mam god packa i mogę pograć sobie nimi bez problemu. To jest bardzo odświeżająca możliwość gry każdą postacią w grze + te które wyjdą. (trzeba to podkreślić) 

Serio chciałabym mieć taką możliwość w innych moba jaką mam w smite. Nie przejmuję się niczym, wchodzę, gram czym chcę, nie muszę meczyć się grając tymi postaciami non stop. 

A favory możesz wydać na skiny do swoich ulubionych postaci, szczególnie złote i diamentowe, które są fiu fiu warte. Nie ma nic lepszego jak mieć na main postaci diamentowego skina i dobre na nim staty, przeciwnicy srają w gacie gdy prowadzisz grę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...