Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revenge - wirusy

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest skończony i przegrany z taką akcją i zniszczeniem systemów ludziom. Ciekawe co pokradną zanim reszta się zorientuje. Na ich forum ludzie dalej się łudzą , ale muszą się uświadomić - serwer jest off i będzie. Nikt normalny nie zagra na tak zawirusowanym syfie, i przy próbach udanych , bądź dla niektórych nie infekowania tym gównem plików systemowych, tworzeniu przez klient plików w folderach systemu , niszczeniu sterowników itp itd. Padł steam, padły inne aplikacje. 

Serwer jak i Asek jest skończony po tej akcji i powinien mieć zakaz wstępu na MPC z takim dziadostwem. 

Opublikowano

To nie wina aska czy serwa tylko tych co ddosowali

Synek, wina tych co ddosowali, że w kliencie miliard wirusów, system zawalony po odpalaniu klienta ?? Obudź się, zaczerpnij trochę rozumu zanim cos napiszesz. To było celowe, do tego "łatka" z jeszcze większą ilością wirusów i system jeszcze bardziej zawalony. 

Wyjdź zanim coś napiszesz. 

Opublikowano

Niech lepiej wszyscy dobrze kompy oczyszczą z tego syfu, malwarebytes da sobie radę więc zainstalujcie i ratujcie system póki możecie ;) A na temat tego co on zrobił to nawet szkoda słów..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak widzę niektóre osoby które najpierw broniły tego serwera jak rodziny a później go hejtują to tarzam się ze śmiechu po dywanie ;d Wykryło mi multum wirusów w cliencie chuy tam dodam go do wyjątków albo wyłączę antywirus ;p Ludzie piszą że client ma wirusy i co z tego połowo debili i tak ściągnęła. Ps: radze zrobić szybkiego formata - w tym momencie najpewniejsza opcja.

IDcncno.png

Opublikowano

Jak widzę niektóre osoby które najpierw broniły tego serwera jak rodziny a później go hejtują to tarzam się ze śmiechu po dywanie ;d Wykryło mi multum wirusów w cliencie chuy tam dodam go do wyjątków albo wyłączę antywirus ;p Ludzie piszą że client ma wirusy i co z tego połowo debili i tak ściągnęła. Ps: radze zrobić szybkiego formata - w tym momencie najpewniejsza opcja.

Trzeba wyczyścić dobrze kompa i wtedy może uchronimy się od formata.. :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Trzeba wyczyścić dobrze kompa i wtedy może uchronimy się od formata.. :)

Znajomy ściągnął ten syf ;d Dopiero dzisiaj zobaczył że coś jest nie halo ^^ Trochę za późno około 9k zainfekowanych plików po usunięciu/wyleczeniu ich dochodziło następne 2k i tak w kółko ;d

Coś czuje że asek będzie robił nowe konto pod innym nickiem ^^

IDcncno.png

Opublikowano

to był chyba gniew aska :O

co za luj hakier w c**j

4k syfu u mnie po odpaleniu patchera , pierwszy raz sie z czym takim spotykam, parodia !

Znajomy ściągnął ten syf ;d Dopiero dzisiaj zobaczył że coś jest nie halo ^^ Trochę za późno około 9k zainfekowanych plików po usunięciu/wyleczeniu ich dochodziło następne 2k i tak w kółko ;d

Coś czuje że asek będzie robił nowe konto pod innym nickiem ^^

Oni ponoć naprawiają i startują na nowo !!!! Jakoś w to nie wierzę :) Ten serw już jest tak spalony że nikt mądry grał tam nie bedzie bo znowu atak wirusów. 

Opublikowano

Oni ponoć naprawiają i startują na nowo !!!! Jakoś w to nie wierzę :) Ten serw już jest tak spalony że nikt mądry grał tam nie bedzie bo znowu atak wirusów. 

Będą grać, ludzie mają różny stopień inteligencji, uwierz ;) Sam już w sumie pobierałem, na szczęście zacząłem koło 22 i przeczytałem komentarze.

Opublikowano

One nie są groźne, ale w c**j wkurwiają. usunąć jedynie można antywirusem. Polecam AVG.

btw. To nie wina aska poczytajcie o ramnicie to będziecie wiedzieć dlaczego nie. Ten wirus infekuje pliki masowo jednak nie wyrządząjąc szkód no i antywirus zbyt pozno go wykrywa ze względu na szybkość infekcji.

Opublikowano

asek nie zrobił tego specjalnie

widocznie przy pobieraniu różnych rzeczy na serwer z zagranicznych for przypadkowo ściągnął ten syf który zainfekował pliki serwera ;c

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

asek nie zrobił tego specjalnie

widocznie przy pobieraniu różnych rzeczy na serwer z zagranicznych for przypadkowo ściągnął ten syf który zainfekował pliki serwera ;c

Jaki ty do k***y nędzy jesteś pusty, nie dziwię się że nie zdałeś w gimnazjum.

One nie są groźne, ale w c**j wkurwiają. usunąć jedynie można antywirusem. Polecam AVG.

btw. To nie wina aska poczytajcie o ramnicie to będziecie wiedzieć dlaczego nie. Ten wirus infekuje pliki masowo jednak nie wyrządząjąc szkód no i antywirus zbyt pozno go wykrywa ze względu na szybkość infekcji.

No wcale nie wiedział, wcale nie widać pierdyliara reklam przy wchodzeniu na strony.

Opublikowano

Jaki ty do k***y nędzy jesteś pusty, nie dziwię się że nie zdałeś w gimnazjum.

No wcale nie wiedział, wcale nie widać pierdyliara reklam przy wchodzeniu na strony.

kto Ci powiedział że nie zdałem w gimnazjum? :)

Ja za 2 lata kończę technikum ekonomistyczne (być może z. maturą)

a Ty za 2 lata dalej będziesz klepał II kl gimnazjum ponieważ brak Ci expa żeby awansować xD

idz czytaj tutoriale jak ogarnąć sterowanie w metku.

@topic

wirusy w cliencie były ponieważ osoba która wrzuciła clienta miała tym zainfekowanego kompa :)

to nie był asek tylko gracz który reupnął clienta na inny hosting

asek powinien dostać un bana

ponowny start serwera 29.08.2015

wiecej info na stronie głównej revengemt2 kropka pe el

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

kaspersky u mnie zawsze dawał radę, więc polecam sprawdzić

kto Ci powiedział że nie zdałem w gimnazjum? :)
Ja za 2 lata kończę technikum ekonomistyczne (być może z. maturą)
a Ty za 2 lata dalej będziesz klepał II kl gimnazjum ponieważ brak Ci expa żeby awansować xD
idz czytaj tutoriale jak ogarnąć sterowanie w metku.

@topic

wirusy w cliencie były ponieważ osoba która wrzuciła clienta miała tym zainfekowanego kompa :)
to nie był asek tylko gracz który reupnął clienta na inny hosting
asek powinien dostać un bana

ponowny start serwera 29.08.2015
wiecej info na stronie głównej revengemt2 kropka pe el

i powiedzcie mi że to jest marny bezbek

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...