Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jazda 125 w wieku 17 lat

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam 16 prawie 17 lat (styczeń) i chcę kupić sobie jakieś jeżdżenie, myślę nad simsonem s51 i wątpie żeby zatrzymali mnie do kontroli, myślę też na wsk125 albo MZ ETZ 151 i czy na tym by się do mnie przyczepili? Wyglądam postawnie, nie na swój wiek lecz na myśle 19-20. Mieszkam w małej miejscowości gdzie nie ma zbyt dużo policji. 

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o to, że nie rozstawiają tutaj patroli do kontrol tylko jak przejeżdża radiowóz to czasem wezmie jakiegoś mojego kolege do kontrolii, bo wygląda na 13-14 lat mając 17 i jeździ na Rjeju rr50 unlimited, a wielkością on przypomina 125cm3, po prostu widzą kogoś normalnego, nigdy nie biorą do kontrolii, tak się żyje tutaj na wsi xD

Opublikowano

Dokładnie. Taka wsk'a często papierów nie ma i nie jest opłacona za co są sporo kary. Myślisz że jak wyglądasz na 19 lat nie zapytają się o dokumenty? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...