Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cziterzy na de_dust2

KosciuszkoBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba tak ...

Ale to też nie tak na dust jest najwięcej ich ponieważ na tej mapie gra najwięcej osób

Lecz na innych mapach jest podobnie :)

@Edit 150 post :)

Opublikowano

Nie tyle gra najwięcej na dd2, co ta mapa jest bardzo znana. Chociażby z 1.6. Względem budowy wygląda tak samo i gracze korzystający np z wh czy jakiegoś triggera znają miejscówki i to skąd idą przeciwnicy. Nie muszą się kręcić i oglądać za siebie na mało znanych mapach. Przynajmniej ja tak to widzę. Chociaż teraz już nie ma reguły czy dd2, bo i na każdej mapie pewnie ktoś by się taki "odpalony" znalazł.

Opublikowano

Nie tyle gra najwięcej na dd2, co ta mapa jest bardzo znana. Chociażby z 1.6. Względem budowy wygląda tak samo i gracze korzystający np z wh czy jakiegoś triggera znają miejscówki i to skąd idą przeciwnicy. Nie muszą się kręcić i oglądać za siebie na mało znanych mapach. Przynajmniej ja tak to widzę. Chociaż teraz już nie ma reguły czy dd2, bo i na każdej mapie pewnie ktoś by się taki "odpalony" znalazł.

Nawet na Aztezu są haxy ;-; 

Najwięcej osób jest na dd2 bo ją zna i dlatego łatwo im się korzysta ze wspomagaczy. 

Co nie zmienia faktu, że na każdej mapie są cziterzy. 

­

Opublikowano

dd2 to najpopularniejsza mapa, dlatego latają tam same kids hacki z autokampami którzy kręcą się jak poje.bani i strzelają w ziemie a Ty dostajesz banie :))))

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Z tego co wiem to najwięcej tam smurfów, bo jedna osoba może tam wycarrować mecz, a co za tym idzie - fakt, może być tam dużo haxów. Ale ja osobiście jak kogoś spotykam, kto znacznie odstaje od tabeli, to po prostu lepiej gra (probably smurf)

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Z tego co wiem to najwięcej tam smurfów, bo jedna osoba może tam wycarrować mecz, a co za tym idzie - fakt, może być tam dużo haxów. Ale ja osobiście jak kogoś spotykam, kto znacznie odstaje od tabeli, to po prostu lepiej gra (probably smurf)

No to miszczu powiedz mi co sądzisz o mapie inferno, niech 1 smurf który gra AWP, dorwie się tej awki to nie masz nigdzie wbitej po stronie TT. A po stronie CT, no cóż chyba sam wiesz.

Cache --> kolejna mapa smurfów, randomowe skany przez te śmiechu warte ścianki, a cziterów też masa. Ale jak najbardziej się zgodzę że dd2 to mapa haxów.

graphic.png
Opublikowano

No to miszczu powiedz mi co sądzisz o mapie inferno, niech 1 smurf który gra AWP, dorwie się tej awki to nie masz nigdzie wbitej po stronie TT. A po stronie CT, no cóż chyba sam wiesz.

Cache --> kolejna mapa smurfów, randomowe skany przez te śmiechu warte ścianki, a cziterów też masa. Ale jak najbardziej się zgodzę że dd2 to mapa haxów.

Na Cashe rzeczywiście, ale co do inferno mam odmienne zdanie ;p Chociażby taki mefju23, niby koksi na gloabalach, niby jeździ na lany, a ledwo dawał radę na inferno przeciwko kałachom :P

A jako że dust najpopularniejsza mapa, to i pewnie smurfów najwięcej 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Inferno i Cache jest o tyle mapą smurfów, gdyż są to mapy na których goldziki robią najwięcej błędów i bardzo liczy się tam taktyka i sposób gry pomijając aima. Dust 2 czy Mirage są niesamowicie uproszczone.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wiem skąd takie pierdolenie ale przez całą moją grę dopiero gdy wbiłem mg1 a gram już w cs kilka lat to dopiero zaczęły mi wyskakiwać że cofnięto mi mecz. Jak do tej pory może 2-5 meczy mi cofło przez cheaterów. Ja mam takiego farta że mi prawie wcale nie daje cheaterów. Nawet jak podejrzewam to potem oglądam demo i jest legit.

Opublikowano

Bo cziterów nie jest dużo, niektórzy się dobrze ukrywają. Na tym forum sporo osób lata na WH ale umie się kryć. Ja osobiście trafiłem paręnaście razy na chitera który był w moim teamie, tak w moim. Oczywiście reporcik i tyle, w enemy jest tak zwany 'luck' or skill. Od szeryfa do supreme spotkałem się może z 10-15 razy z cheaterami a przegrałem koło 600 meczy w tym zakresie.

graphic.png
Opublikowano

cheaterzy byli, są i będą zawsze - trafienie na takiego delikwenta to zwykle kwestia pecha, ja nie zraziłem się przez nich do samego dd2. Co prawda mapka jest bardziej grywalna niż inne i prawdopodobieństwo jest wyższe niż np. na Vertigo czy Office.

Opublikowano

na duscie nie ma juz najwiekszej liczby cheaterow bo teraz graja glownie w kolejnosci mirage cache inferno dd2

Dokładnie tak jak mówisz.

Ja osobiście teraz gram dużo dd2 i nie spotkałem ani jednego cheatera.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...