Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 200 zł.

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Rozmawiałem z kilkoma osobami, ale niestety podałem (nie specjalnie xD) błędne informacje.

Mam płytę główną MSI MS-7012 (Medion OEM) i jest napisane "Pole Wartość-Liczba gniazd rozszerzeń 3 PCI, 1 AGP" 

Polecicie mi jakąś dobrą kartę do 200zł ? 

Zasilacz firmy Rasubro 450W. (trzyma już trochę)

Mogą być używane z allegro.

Posty typu "Nie warto w to inwestować" będzie fast report xD

Dodatkowe informacje o płycie-

PS. chciałbym jakąś z minimum 512 MB, muszę zagrać w TWD ;)
Opublikowano

No ciężko z tym zasilaczem..Ale ja bym zaryzykował i kupił kartę...A jaki masz procesor ? Ogólnie to do 200zł to HD6850... +

Chociaż czy ja wiem..Do takiego sprzętu to bym w zasadzie nie kupował nic powyżej serii Radeon 4xxx ...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Intel Pentinium 4 2.8 (singlecore) 

Zawsze można zrobić tak- kupić tańszą kartę a za resztę kupić używany zasilacz :P

Edit. Karta nie musi być bardzo wielka PRO tylko zebym przy najmniej odpalił coś więcej niż na karcie Ati Radeon 9600. 

Opublikowano

@TomekNowak Nie pisz głupot, bo ta karta nie wejdzie na AGP ani na PCI.

http://allegro.pl/pentium-dual-core-e5200-z-plyta-foxconn-i5612315468.html59 zł

http://allegro.pl/ddr2-w1kosci-2gb-800mhz-pc2-6400-wszy-plyty-gwar-i5610803718.html48 zł

http://allegro.pl/okazja-nvidia-9600gt-asus-10procent-oc-od-asusa-i5624928369.html70 zł

177 zł i spełniasz minimalne. Oczywiście zasilacz zmienić trzeba, ale fundusze małe.

@aresorek

Opublikowano

No jakby Autor umiał dobrać jeszcze tak z 50zł-to już byłaby może lepsza karta [cały czas po głowie mi chodzi seria 4xxx :ninja: ]..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

@CiasteczkoMen

sorry, że się męczyłeś z szukaniem, ale na razie tylko nazwy bym po prosił. Osoba która ma mi oddać pieniądze powiedział, że na pewno odda do końca next miesiąca a te aukcje się już skończą :/

@BornVillain

Jeżeli to coś da to mogę zarobić te max 50 zł by np zrobić podobny lub taki sam zestaw co dał Ciasteczko, ale teraz to tylko nazwy xD

Opublikowano

BornVillain
Koniec miesiąca-aukcja 6 dni :)

CiasteczkoMen
Dzięki za zestaw, na razie proszę nie zamykać jakby coś się zmieniło.

@CiasteczkoMen

dziś znalazłem po drodze kartę graficzną GeForce Fermi GTS 450 1GB za 200zł. Opłacajta się or not ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...