Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno komputera

Kasaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem spis części do kompa które zamierzam kupić ale nie wiem czy będzie wszystko fajnie pasowało i było kompatybilne i czy ramy będą pasować do płyty głownej a jak nie to jakie wszystko z ceneo

Procesor:i5-4460 i takie pytanie czy http://www.ceneo.pl/Procesory;szukaj-Intel+core+i5-4460idzie kupić z chłodzeniem boxowym na ceneo ten pierwszy :)

Płyta głowna:gigabyte ga-h81m-hd3

Ram:Crucial 8b kit 4gbx2 ddr3 ballistix sport udimm

Karta Graficzna:Point of View GeForce With CUDA gtx 660 pov 2gb albo gigabyte geforce gtx 660 oc 3gb-i która bardziej sie nadaje do gier i która jest wydajniejsza

Zasilacz:i tu własnie nie wiem jaki i czy do takiego zestawu starczy taka obudowa zalman z3 plus zasilacz musi być z ceneo i musi być w Katowicach ^^ 

Opublikowano

Ten pierwszy to OEM z skróconą gwarancją, bez pudełka i chłodzenia. Co do grafiki bierz R9 270X wydajniejsza, a cena podobna.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

morele masz w Katowicach.

Z tańszych zasilaczy Antec VP500, drożej Thermaltake SE 530W.

Zalman Z3 Plus to dobry wybór.

Jak bierzesz aż tak budżetową płytę to zamiast dwóch kości (2x4) weź 1x8.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu a czy jak kupie nową karte graficzną to trzeba będzie zainstalować sterowniki a nowego dysku i windowsu nie mam zamiaru kupować to co stare mam odinstalować a te z nowej karty

zainstalowac ??

I mam takie pytanie mam coś takiego http://www.morele.net/inventory/info/woCE9H/i oni mi to poskładają czy to przyjdzie w częściach bo ja nie chcę żeby mi to przyszło poskładane !

Opublikowano

Usuwasz stare, wgrywasz nowe. tyle. Przyjdzie w częściach. 

PS. wymienił bym: na 100pro ramy na jakieś np goodramy play 1600mhz (zamiast 1333) cl9, i5 na 4460, zasilacz na anteca vp 500 / corsaira vs 450, jak Cie stać to tego TT.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...