Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HSstats - śledź arenowe postępy

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aplikacja ułatwia przechowywanie informacji o granych przez nas arenach, ponadto przetwarza dane i wyświetla statystykę.

Możliwe jest posiadanie wielu osobnych statystyk dla różnych kont. Program jest wyposażony w funkcję autozapisu do pliku (folder data) .

Wersja: 1.01

Download: https://mega.nz/#!e1sESBJJ!s-vihcPQpQSgJwGhy88tkjzCCzomuijx2HMDb5LbnAg

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/f61f2996ffa1237737d0517f87bcbe3194d2a504f4f04ff0ad67ab965c02f83f/analysis/1440531201/

Changelog:

1.01
-Nowy wygląd komunikatów
-Dodano przycisk "skopiuj tabelę"

1.0
-Pierwsza wersja

Kilka zdjęć:
123111440430782914647.png

958161440430782914647.png

706041440430782914647.png

794251440430829914647.png

Propozycje nowych statystyk lub błędy zgłaszajcie w postach.

Możliwe, że aplikacja nie zadziała na niektórych komputerach.

Opublikowano

­
@Crisey Mówiłem że nasz kochany przyjaciel programista blizzara dostanie się niedługo do google albo 
microsoftu
Bardzo dobry program, ładny wygląd i działa. A przede wszystkim autorski ;)

Opublikowano

Czy mam rozumieć, ze wszystkie dane wpisuje ręcznie użytkownik? Program w takim razie bez sensu, jeżeli jest jednak inaczej to może jednak komuś się przyda, chociaż stronka do tego byłaby lepsza.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Czy mam rozumieć, ze wszystkie dane wpisuje ręcznie użytkownik? Program w takim razie bez sensu, jeżeli jest jednak inaczej to może jednak komuś się przyda, chociaż stronka do tego byłaby lepsza.

To wszystkie gry teź są bez sensu, bo trzeba wpisywać dane logowania ręcznie.

Żadna wypowiedź nie była związana z funkcjami programu i areną, ani tym bardziej nie była to wypowiedź gracza HS. Przestańcie nabijać posty.

Opublikowano

To wszystkie gry teź są bez sensu, bo trzeba wpisywać dane logowania ręcznie.

Żadna wypowiedź nie była związana z funkcjami programu i areną, ani tym bardziej nie była to wypowiedź gracza HS. Przestańcie nabijać posty.

Ale o czym my tu mówimy, wpisywanie ręcznie statystyk a loginu by zalogować się do gry to dwie różne rzeczy.

Co do programu - tekst jest strasznie niewyraźny (głównie menu) no i messageboxy po każdej akcji strasznie utrudniają robotę.

I jak mówiłem - komu by się chciało ręcznie wpisywać oraz edytować co każdą grę.

Dodatkowo sam zapis wyników jest słaby, lepiej byłoby wykonać w xml.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ale o czym my tu mówimy, wpisywanie ręcznie statystyk a loginu by zalogować się do gry to dwie różne rzeczy.

Co do programu - tekst jest strasznie niewyraźny (głównie menu) no i messageboxy po każdej akcji strasznie utrudniają robotę.

I jak mówiłem - komu by się chciało ręcznie wpisywać oraz edytować co każdą grę.

Dodatkowo sam zapis wyników jest słaby, lepiej byłoby wykonać w xml.

Wpisanie jednej areny zajmie maksymalnie minutę, poza tym nie wpisuje się pojedynczych walk, a dopiero, gdy przegramy 3 razy jedną "serię arenową". Messageboxy faktycznie mogą utrudniać, pomyślę, czym to zastąpić.

Jeśli chodzi o tekst, to ja go widzę bardzo dobrze i wg mnie jest czytelny, więc nie bardzo rozumiem :P. Jakieś konkretne propozycje barw? "Menu"- chodzi o  "Dodaj nowy wpis"?

Może wykorzystanie znacznika ";" nie koniecznie jest dobre, ale działa, a tu chodzi jedynie o łatwe przechowywanie danych.

Edit: nowa wersja:

1.01

Download: https://mega.nz/#!e1sESBJJ!s-vihcPQpQSgJwGhy88tkjzCCzomuijx2HMDb5LbnAg

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/f61f2996ffa1237737d0517f87bcbe3194d2a504f4f04ff0ad67ab965c02f83f/analysis/1440531201/

Zmiany:

-Nowy wygląd komunikatów
-Dodano przycisk "skopiuj tabelę"

240311440530413914647.png

Opublikowano

Okropnie brzydkie GUI, ręczne wpisywanie to jakiś żart, nawet Excel byłby lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...