Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ Poziom peta = nasz poziom

QOSA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziom peta jest poziomem właściciela :)

Otwieramy char.cpp

szukamy

if (IsPC() == true && (LC_IsEurope() == true || LC_IsCanada() == true || LC_IsSingapore() == true))

zamieniamy na : http://wklej.to/L8A1Z

Otwieramy petsystem.cpp

szukamy

m_pkChar->SetPet();

pod dodajemy : 

m_pkChar->SetLevel(m_pkOwner->GetLevel());

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

nie

Bo nie...

A tak serio to dzieci z porażeniem mózgowym piszą lepsze tuty,nawet asfen tego nie wykorzysta. Takie rzeczy to sie ku*wa w 1 klasie podstawówki pisze xD

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

A już myślałem że to z deva, a jednak nie byłeś o 2 godziny szybszy od ziomka. Fajny poradnik jednak poziom peta jest nie przydatny no chyba żeby mieć lans w m1, no może jeżeli ktoś zrobi pełny system expa to wtedy tak. Masz tego plusa.

Opublikowano

Kurde developerze :O Najs, chylę czoła .

Tak troche beka, może w końcu dojdziesz jak powiększyć limity :)

@antymix

Super, najlepszy tut jakki widziałem ! :O

DZIEKI, wykorzystam to masz Lajka*

Opublikowano

No no no :O

To jest takie przydatne, poziom peta zawsze taki sam jak gracza :O

Miazga lepsze niż shopy offline :O

Szacun, wgrywam to natychmiast. Tak mi się to podoba, nie bd musiał expić peta :O

Normalnie kosa

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

A już myślałem że to z deva, a jednak nie byłeś o 2 godziny szybszy od ziomka. Fajny poradnik jednak poziom peta jest nie przydatny no chyba żeby mieć lans w m1, no może jeżeli ktoś zrobi pełny system expa to wtedy tak. Masz tego plusa.

Tym razem z elitepvpers, koleś pokazywał jak zrobić poziom peta, posłużył się do tego poziomem gracza. Ktoś kto pisze konkretny system zwierzaków, wrzuci tam inną zmienną, pobraną z bazy, pliku tekstowego, czy skądkolwiek. 

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Tym razem z elitepvpers, koleś pokazywał jak zrobić poziom peta, posłużył się do tego poziomem gracza. Ktoś kto pisze konkretny system zwierzaków, wrzuci tam inną zmienną, pobraną z bazy, pliku tekstowego, czy skądkolwiek. 

System zwierzaków jest chyba praktycznie gotowy nieprawdaż ? Tylko z tego co wiem się chyba HP zwierzaków czy co tam się bugowało, chyba każdy serwer korzysta z tego gotowca tylko że odbugowanego.

Opublikowano

Cannzas widzę napracowałeś się. W ogóle po co komuś lv Twój = lv peta? Przecież, to bez sens. Na dodatek skopiowane z elitepvp.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Nie każdy korzysta.

A bierzesz może pod uwagę że mi nie chodzi o wszystkie serwery które powstały tylko te które jednak go posiadają ? Sprzedawany system na devie to nic innego co masz w paczce kraizy tylko że odbugowane i dodane parę opcji, jak się nie mylę same skille są już dodane tam.

Opublikowano

A bierzesz może pod uwagę że mi nie chodzi o wszystkie serwery które powstały tylko te które jednak go posiadają ? Sprzedawany system na devie to nic innego co masz w paczce kraizy tylko że odbugowane i dodane parę opcji, jak się nie mylę same skille są już dodane tam.

Nie było mnie tu trochę, wyjaśni mi ktoś o jaki system petów chodzi?
Opublikowano

Ja w sumie jedyny system jaki widziałem to było przywołanie peta z bonusami z item_proto. Mega proste, c*****e i kiepskie rozwiazanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...