Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z świeceniem i efektem zbroi

dariuszw1277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z ustawieniem pełnych efektów zbroi. Przykładowo, Zbroja Z Nieb. Stali ma 2 efekty, dym i krople, ale to nieważne, są one od +0 do +9, a dodatkowo mają tzw. "iskierki" na +7 +8 +9. Potrafie dodać własne efekty do nowej zbroi, owszem są od +0 do +9 i działają za sprawą linijki w playersettingmodule.py z root'a i odpowiednimi socket_pct w item_proto w cliencie, ale nie ma w ogóle żadnych iskierek na +7 +8 i +9. Nie mam pojęcia jak to zrobić, odpowiedniego tematu na mpc nie znalazłem. Zdradzi mi ktoś tą tajemnice? :)

Opublikowano

Zrób tak przepisz niebianki na nowo w item proto też tak miałem przepisałem pod nowe id i śmiga normalnie.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

to chyba logiczne ze jak socket nie masz ustawione to jak ma swiecic czym? pustka...

Akurat jest taka możliwość, wszystko jest w bince, własnie szukam. Powtarzam: Niebianki mają sockety na 0, a świecą jak powinny, więc co ci przepisze.

I chyba nie do końca przeczytałeś pierwszy post, jak to zrobisz to pomyśl jak ustawić takie coś w socketach i wtedy daj znać, a nie mówisz co jest logiczne a co nie...

Opublikowano

Bo jesteś idiota. Chyba logiczne że jak przepiszesz na nowe id niebianki i efekt. I nadasz poprawnie to bd świecić u mnie nie działało a działa a u Ciebie nie i kto jest idiotą ? Jak nie umiesz tego zrobić.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...