Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Last-Chaos.jpeg

Witam Was Wszystkich!

Chciałbym zapowiedź Wam zapowiedź nie zapowiedzianego jeszcze serwera!

Wiem że za niedługo bo gdzieś około piątku pojawi się nowy, całkiem inny serwer z naszym ukochanym Last Chaos. Aktualnie nigdzie nie ma podanej informacji, lecz jest to szemrany serwer. Jedyne co mogę powiedzieć to fakt iż rozmawiałem z przyszłym administratorem i powiedział że jak już mówiłem wyżej mniej więcej w piątek serwer będzie grywalny!

last-chaos-wallpaper-1920x1200-135509709

Dlatego pragnę Was zmotywować do zaglądania na forum i wypatrywania nowych wiadomości ze świata Last Chaos! Postaram się jako pierwszy opublikować ten serwer, chyba że ktoś mnie ubiegnie!

W takim razie miejcie się na baczności forumowicze!

nice-chaos-quote-by-the-jokerintroduce-a

23udl52.jpg

Opublikowano

Tak swoją drogą to nie lepiej było zrobić prezentację dopiero, gdy będzie więcej info? Chyba, że zaktualizujesz ten temat? :p

Opublikowano

Oczywiście że zaktualizuję! :D Natomiast aktualnie każdy wyczekuje z niecierpliwością niektórzy po to, aby zobaczyć co będzie po publikacji, a inni po to, aby od razu zagrać. Po prostu tak jak i mnie zżera ciekawość tak i was, dlatego przeżyjmy to razem i przekonajmy się co to będzie. Czy wielki przełomowy moment, a może jedna kolejna klapa? Nikt nic nie wie, zobaczymy jak będzie :P

PS: Przepraszam za wszystkie błędy, nie dociągnięcia i inne, ale jak jestem na fonie to mi się bardzo źle pisze (mała klawiatura), więc proszę się nie burzyć i nie wypisywać że mam uczyć się pisać :D

23udl52.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Napisał bys przynajmniej kto go wydaje, skoro masz inf ze ktos pracuje nad serwem to raczej to wiesz.

Opublikowano

To bedzie pewnie jakiś niewypał xdd

Dali by jakiekolwiek info o Staffie chociaz..fajnie sie robi Hype na "tajemniczym projekcie" ale bez przesady

Ale fajnie by bylo gdyby to byl jakis mega dopracowany,przemyslany serwer ktory by łączyl rozne systemy ze starego Destiny,Generica eterni itp i by go opłacili na pare MC do przodu :D 

Licze na coś mocnego ale Panie który załozyl temat,wydobądź cokolwiek od Admina

Opublikowano

Nareszcie mam chwilkę to napiszę co wiem :D Wiem tylko tyle że serwer stawia koleś z Belgi, niby ma być premiera jutro, a dziś dowiedziałem się że wyjeżdża na 3 tygodnie do Hiszpanii, więc troszkę podejrzane. Pomimo tego zapewniał mnie iż serwer wystartuje. Tak jak i Wam ciśnienie rośnie taki i mi :P

To bedzie pewnie jakiś niewypał xdd

Dali by jakiekolwiek info o Staffie chociaz..fajnie sie robi Hype na "tajemniczym projekcie" ale bez przesady

Ale fajnie by bylo gdyby to byl jakis mega dopracowany,przemyslany serwer ktory by łączyl rozne systemy ze starego Destiny,Generica eterni itp i by go opłacili na pare MC do przodu :D

Licze na coś mocnego ale Panie który załozyl temat,wydobądź cokolwiek od Admina

Problem w tym że nikt nic nie wie. Z tego co wiem "przyszły admin" już dość trochę się bawi z Lc i myślę że widzi jak jest oraz wie jak to ogarnąć, czyli tak jak napisałeś serwer powinien być mega dopracowany. Musimy czekać to się dowiemy. Nie wiem jak będzie, ale moja zasada życiowa to zawsze podchodzić do wszystkiego optymistycznie, dlatego myślę że może być całkiem spoko :) Admin nawet nie chce powiedzieć jaką nazwę będzie nosić serwer xD

PS: Nie wiem o której jutro dodam publikację (jeśli wgl taka będzie miała miejsce) ponieważ jestem w pracy na cały dzień, a wracam dopiero około 22.

23udl52.jpg

Odkrywca
Opublikowano

No i sobota i brak wieści. 

moze pozniej :) Zobaczymy, jak wyjdzie ten serwer to az sie wysile i go przetestuje^^

Opublikowano

Po co publikować zapowiedź, jak nie ma jeszcze żadnych informacji o danym serwerze? Bezsensu. Większość takich zapowiedzi zawsze lądowała w koszu po dwóch miesiącach.

Opublikowano

Po co publikować zapowiedź, jak nie ma jeszcze żadnych informacji o danym serwerze? Bezsensu. Większość takich zapowiedzi zawsze lądowała w koszu po dwóch miesiącach.

Bezsensownie :x

Spokojnie, autor napisał, że jak pojawią się jakieś informacje, to zedytuje temat. Poza tym chce nas trzymać w niepewności i czekać na ten moment :bam!:, kiedy serwer ruszy czy coś takiego. xD.

No zobaczymy, czy coś z tego będzie. ;)

Opublikowano

Cześć i czołem Wszystkim! :D 

Sorki że mnie nie było, ale nie zawsze jak człowiek wraca z pracy to ma ochotę siadać na kompie. Jeden dzień mnie nie było, a tu już fala frustracji. Trochę wyrozumiałości :P 

Odpowiem Ci po co. Taka zapowiedź (?), na nowo rozpala w graczach chęć zagrania w konkretny serwer. Jeśli ktoś już widział tydzień temu jakąś wzmiankę na temat nowego serwera, to z utęsknieniem wyczekuje tego piątku po to, aby zobaczyć co to w końcu jest i jak się będzie grało. Dodatkowo taki post widzi więcej graczów i każdy z nich czeka, dlatego od razu po starcie serwera zapełnia się on większą ilością graczy niż powinien. Jeśli zapowiedź ląduje w koszu po 2 miesiącach to mam jeszcze 1 miesiąc, (+/-) 2 tygodnie i kilka dni :D

Teraz przejdźmy do konkretów. Jak już spekulowaliśmy iż serwer może okazać się nie wypałem to niestety część tej przepowiedni się spełniła, przynajmniej jego teoretyczny "wielki start". Niestety start się nie odbył. Zapytacie o powód. Nie powiem bo sam nie wiem. Pisałem już w tej sprawie, ale bez żadnych skutków. Jeśli czegoś kolwiek się dowiem na pewno przekażę też i Wam takie informacje. Aktualnie czekamy.

Spokojnie, autor napisał, że jak pojawią się jakieś informacje, to zedytuje temat. Poza tym chce nas trzymać w niepewności i czekać na ten moment :bam!:, kiedy serwer ruszy czy coś takiego. xD.

No zobaczymy, czy coś z tego będzie. ;)

Poza tym moi mili, trzeba podchodzić do świata optymistycznie, a nie sceptycznie. Tak jak @Issante oraz @V.I (tutaj dziękuję za wiarę w serwer hihi :D) trzeba podchodzić z lekkim dystansem no i oczywiście z cierpliwością. Ile raz Wam się zdarzył wypadek że przy samym końcu, przed otwarciem Waszego wielkiego dzieła akurat w dzień premiery coś się popsuło i musieliście to przełożyć? Dlatego trzeba również to wziąć pod uwagę oraz kilka inny losowych czynników :) Musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać ;)

23udl52.jpg

Opublikowano

@Diego1312  powiedz odrazu ze to Twoj serwer xD a nie "piedrolisz"

Odpowiem Ci po co. Taka zapowiedź (?), na nowo rozpala w graczach chęć zagrania w konkretny serwer. Jeśli ktoś już widział tydzień temu jakąś wzmiankę na temat nowego serwera, to z utęsknieniem wyczekuje tego piątku po to, aby zobaczyć co to w końcu jest i jak się będzie grało. Dodatkowo taki post widzi więcej graczów i każdy z nich czeka, dlatego od razu po starcie serwera zapełnia się on większą ilością graczy niż powinien. Jeśli zapowiedź ląduje w koszu po 2 miesiącach to mam jeszcze 1 miesiąc, (+/-) 2 tygodnie i kilka dni :D

Moze i by rozpalało chęć grania na tym serwerze gdybyśmy mieli chociaż podstawowe informacje xD a takto to wyjebongo,sam nie rozumiem po co trzymac tą zapowiedź zapowiedzi lepiej już zamknąc temat i gdy bedzie cokolwiek wiadome otworzyć...

Dziekuje za uwage Kochajcie Mnie  <3

Opublikowano

Ja nic się nie dowiedziałam z tego tematu o nowym serwerze i jakoś nie rozpala we mnie żadnej chęci zagrania. 

Opublikowano

Ja nic się nie dowiedziałam z tego tematu o nowym serwerze i jakoś nie rozpala we mnie żadnej chęci zagrania. 

Jak nie ma pewnych informacji które dodadzą pikanterii to nic z tego/

Deus vult

Opublikowano

Najlepiej napisać żeby zamknąć i koniec. To nie jest tak że nie chcę Wam powiedzieć czy coś :D Po prostu, dostałem takie info że ma być otwarty super serwer, nic więcej. Nie chciałem tego trzymać w sobie dlatego postanowiłem dodać tutaj jakąś, może nie zapowiedź lecz plotkę. Próbowałem nie raz się dowiedzieć czego kolwiek po to, aby Wam dodać tych pikantnych szczegółów. Niestety nie udało mi się zdobyć, ale nadal wierzę że będzie to coś mocnego. Jak już pisałem kilka razy trzeba czekać :) Tak samo jak i Wy nie jestem zadowolony z faktu że serwer nie miał swojego planowanego otwarcia oraz z tego że nie mam żadnych dodatkowych informacji. Na pewno się nie cieszę, ale moje zrzędzenie nic nie da, a pozytywne nastawienie pomoże łatwiej przeczekać czas do otwarcia.

Mam jeszcze ogromną prośbę, jeśli ktoś jest niecierpliwy to niech pyka sobie na swoim serwerze i nie pisze tutaj takich negatywnych komentarzy ponieważ wielu nowym graczom dzięki temu możecie zepsuć chęci.

23udl52.jpg

Opublikowano

Chłopie jakie chęci? Dostales info ze ma powstać super serwer xDDD Wiec albo dostales jakies info co ma byc na serwerze albo wierzysz w "Otwieram super serwer" xD

Watpie zebyś komukolwiek zrobił nadzieje na cokolwiek brakiem informacji,przekladanym startem i nieobecnoscią własciciela tego nieistniejącego serwera.

Jak dla Mnie Zapowiedź-Zapowiedzi nie ma racjii bytu ale nie Mi o tym decydować

Opublikowano

Problem w tym że nikt nic nie wie. Z tego co wiem "przyszły admin" już dość trochę się bawi z Lc i myślę że widzi jak jest oraz wie jak to ogarnąć, czyli tak jak napisałeś serwer powinien być mega dopracowany. Musimy czekać to się dowiemy. Nie wiem jak będzie, ale moja zasada życiowa to zawsze podchodzić do wszystkiego optymistycznie, dlatego myślę że może być całkiem spoko :)Admin nawet nie chce powiedzieć jaką nazwę będzie nosić serwer xD

PS: Nie wiem o której jutro dodam publikację (jeśli wgl taka będzie miała miejsce) ponieważ jestem w pracy na cały dzień, a wracam dopiero około 22.

Zabawa z LC nie oznacza, że serwer będzie dopracowany. Bawić się może każdy tak jak zabawkami w dzieciństwie. Do tego potrzeba dużego doświadczenia nie tylko w jakiś drobnych rzeczach ale jak ktoś chce dopracować serwer to musi przede wszystkim zdobyć dobre pliki, oraz powinien potrafić edytować kod gry, a to nie jest wcale takie łatwe jak się wydaje ;).

A nie przyszło Ci do głowy, że Cię robią w lewo? :) Mógłbyś chociaż podać jakieś dane osoby, która tworzy ten serwer, jakaś ksywa czy coś.

Opublikowano

Dobra, dosyć tego. Ta dyskusja nie ma sensu. Autorze, jak będziesz miał jakieś informacje o serwerze to proszę o PW i otworzę ten temat, ew. napiszesz już oficjalną zapowiedź, nie zapowiedź zapowiedzi. Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...