Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś mieszacz RSB jak RSB Shooter?

Authentic1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze nie uzywac tej przestarzalej wersji 2.2 ona jest beznadziejna. We wrzesniu dam wam v3 i moze ja jeszcze troche ulepsze. Nie wiem skad macie 2.2 omg

Opublikowano

prosze nie uzywac tej przestarzalej wersji 2.2 ona jest beznadziejna. We wrzesniu dam wam v3 i moze ja jeszcze troche ulepsze. Nie wiem skad macie 2.2 omg

jeżeli komuś odpowiada, to chyba nie jest taka beznadziejna.. skoro nadal jest używana nie jest taka najgorsza. ja używałem i nie miałem zastrzeżeń. zobaczymy czy dasz tą wersje.

KLIKNIESZ? <3 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co tam trzeba zrobic w tej wersji 2.2 zeby zmienial konfy i namierzal niewidki?? :pls:

1 raz slysze aby bylo mozna cos takiego tam robic , ta wersja chyba nie ma takiej opcji bo nie widze;p

Opublikowano

mi na tym 2.2 shooter pisze-zmiana konfy jak pierwsza bedzie juz pusta, jak 15% hp zostanie to empa puszcza i jak sie rsb skonczy to zamyka shootera....zaznaczylem te 3 opcje i tylko miesza ammo. -.-

Opublikowano

przecież 2.2 nie dziala.Tzn. działa, ale tylko w teorii. Kod źródłowy jest bardzo prymitywny. Sprawdźcie wersje czwartą, ale po skompilowaniu mam pewne obawy, że nie bangla, bo zmieniłem bibioleteke. Jutro jeszcze przetestuje. Dzisiaj chciałem wam juz udostępnić tak na szybko.

Opublikowano

Macie jakiś inny, bo rsb shooter nie działa, albo jakiś poradnik do merkavy bo nie moge jej otworzyć ;/.

Nie wiem jak może rzekomo RSB shooter nie działać, skoro on tylko naciska przyciski na klawiaturze ;-; są hot heye tak... f1 - start (rsb+bialka) f2 -start (rsb+sab) f3-Stop.

A co do merkavy jest płatna, a co do poradnika to musisz ustawić proxy, miałem to na swoim forum jak to ustawić ale z pewnych przyczyn mi zamknęli forum więc z czystego lenistwa nie napisze jak to się robi a tak to bym podał link.

RSB shooter 2.2 stworzony przez fagota jest jednym z lepszych shooterów to pierwsze primo a drugie to takie, że to jest najbardziej spopularyzowana wersja w internecie :)

co tam trzeba zrobic w tej wersji 2.2 zeby zmienial konfy i namierzal niewidki?? :pls:

Shooter nie namierza niewidek... To nie jest program który ingeruje w grę. a co do konf to:

Skopiuj biblioteke "ImageSearchDLL.dll" do C:\windows\

przecież 2.2 nie dziala.Tzn. działa, ale tylko w teorii. Kod źródłowy jest bardzo prymitywny. Sprawdźcie wersje czwartą, ale po skomplikowaniu mam pewne obawy, że nie bangla, bo zmieniłem bibioleteke. Jutro jeszcze przetestuje. Dzisiaj chciałem wam juz udostępnić tak na szybko.

A Jaki ma być kod źródłowy w klikaczu? Tam jest kilkanaście wersów z tego co widziałem. 

1.jpg

Opublikowano

Nie trzeba kopiować biblioteki do c:\windows\, wystarczy że będzie zawarta w tym samym folderze co plik .exe. I nie jest jednym z lepszych shooterów.

>A Jaki ma być kod źródłowy w klikaczu? Tam jest kilkanaście wersów z tego co widziałem.

zdziwiłbyś się w jaki sposób był pisany xD tamta wersja ma ponad tysiąc linijek, bo ktoś nie umiał użyć pętli for. W wersji 3ciej zostało to zmienione do tych "kilkunastu" ale i tak jest bardziej rozbudowana i inteligentna niż zwykły klikacz z opóźnieniem. W v4 zostało to jeszcze bardziej zminimalizowane i poprawione. Wyłączyłem funkcje wykrywania braku amunicji, to z tym cpu cokolwiek to było i usunąłem możliwość ustawienia opóźnienia (to było głupie). Można zawsze właczyć te opcje jesli ktos potrafi. Trzeba jedynie podmienić ikonkę RSB na tą z nowego interfejsu i wszystko działa płynniej und wydajniej.

http://www.mpcforum.pl/topic/1463252-rsb-shooter-v4-nowo%C5%9B%C4%87/

teraz to spopularyzujcie.

potrafi strzelać rakietami xD

Opublikowano

Nie trzeba kopiować biblioteki do c:\windows\, wystarczy że będzie zawarta w tym samym folderze co plik .exe. I nie jest jednym z lepszych shooterów.

>A Jaki ma być kod źródłowy w klikaczu? Tam jest kilkanaście wersów z tego co widziałem.

zdziwiłbyś się w jaki sposób był pisany xD tamta wersja ma ponad tysiąc linijek, bo ktoś nie umiał użyć pętli for. W wersji 3ciej zostało to zmienione do tych "kilkunastu" ale i tak jest bardziej rozbudowana i inteligentna niż zwykły klikacz z opóźnieniem. W v4 zostało to jeszcze bardziej zminimalizowane i poprawione. Wyłączyłem funkcje wykrywania braku amunicji, to z tym cpu cokolwiek to było i usunąłem możliwość ustawienia opóźnienia (to było głupie). Można zawsze właczyć te opcje jesli ktos potrafi. Trzeba jedynie podmienić ikonkę RSB na tą z nowego interfejsu i wszystko działa płynniej und wydajniej.

http://www.mpcforum.pl/topic/1463252-rsb-shooter-v4-nowo%C5%9B%C4%87/

teraz to spopularyzujcie.

potrafi strzelać rakietami xD

Fagot był ogarniętym programistą i myślałem, że zajęło mu to z kilkanaście wersów o.O Niby to był open source ale ja nie mogłem ani go rozkodować ani nie widziałem nigdzie w necie.

1.jpg

Opublikowano

Co do Pana wyżej - pamiętam jeszcze jak byłem w liceum i jeden z moich kolegów w klasie pierwszej zarządzał serwerami pewnej firmy, a to nie jedyne co potrafił. Tworzył strony internetowe i programował na dość wysokim poziomie także lepiej nie brać tutaj wieku pod uwagę bo można oszukiwać samego siebie :)

Opublikowano

'97 i może programować umie, ale z nazywaniem go mistrzuniem przesadziles. Wystarczy, że sam ma nieźle wybujałe ego. W życiu towarzyskim jest smieciem i nie warto sie z nim zadawać. Zresztą kiedyś rozsyłał wirusy zamiast swoich programow przejmując przy tym konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...