Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tesoria.pl Rework? Source? Co wy na to?

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy jesteście za Reworkiem Tesorii? Na Source z ogarniętymi błędami, ponieważ byłem tam Technikiem serwer upadł, wiem że serwer był godny do grania i sporo osób na nim grało tak samo jak na Ethorii. :) Czy ktoś jest za reaktywacją?

Możecie pisać kto grał na Tesorii co wam nie pasowało itd.

Tutaj macie Zapowiedź serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1398659-tesoriapl-dedyk-easymedium/

53594961070274399019.png

Opublikowano

Nie. Dość gotowców na tym forum, jak już chcesz robić serwer to zrób swój od początku ze swoją koncepcją a nie po lekkich edycjach gotowca. Wątpie, ze ktoś Ci po raz kolejny zaufa i zagra z taką frekwencją jaką miałeś za pierwszym razem, poza tym odgrzewane serwery są dobre na 2-3dni.

Opublikowano

Nie. Dość gotowców na tym forum, jak już chcesz robić serwer to zrób swój od początku ze swoją koncepcją a nie po lekkich edycjach gotowca. Wątpie, ze ktoś Ci po raz kolejny zaufa i zagra z taką frekwencją jaką miałeś za pierwszym razem, poza tym odgrzewane serwery są dobre na 2-3dni.

No tak ale teraz będzie Source, rework dodanie dużo rzeczy, przerobienie z serwera Tesorii na lepszy, ciekawszy, większy lvl itd. :)

Sam Source już zmienia serwer o 360 stopni i nie robi się z tego gotowiec nie Harnaś? :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

No tak ale teraz będzie Source, rework dodanie dużo rzeczy, przerobienie z serwera Tesorii na lepszy, ciekawszy, większy lvl itd. :)

Sam Source już zmienia serwer o 360 stopni i nie robi się z tego gotowiec nie Harnaś? :)

Dodanie 5 stron, paru bajerów z działu tutoriale i download to nie zmiana o 360 stopni. To już jest aktualnie standardem, a wątpie, że ze swoimi umiejętnościami dodasz coś efektywnego co przyciągnie graczy. No ale zobaczymy, jednak musisz zrobić wszystko by gracze Ci zaufali po raz 5 czy tam któryś, a stawiając kolejny gotowiec raczej tego nie zdziałasz.

Opublikowano

Dodanie 5 stron, paru bajerów z działu tutoriale i download to nie zmiana o 360 stopni. To już jest aktualnie standardem, a wątpie, że ze swoimi umiejętnościami dodasz coś efektywnego co przyciągnie graczy. No ale zobaczymy, jednak musisz zrobić wszystko by gracze Ci zaufali po raz 5 czy tam któryś, a stawiając kolejny gotowiec raczej tego nie zdziałasz.

No mam aktualnie dodane: 4 Strony EQ, w kostiumach sloty na Wierzchowce/Pierścienie, Zmiana Channeli, Lvl obok Mobków, Skille pasywne, Alchemia nowa, PVP z Napisami 3,2,1 GO!, Zielarstwo dodane z animacjami, 8 Dungeonów sprawnych, Pasy nowe, Ranking Graczy w grze, Timery na Dungeonach, Koło losu, Ulepek przy ulepszaniu widać z czego dany ulepek dropi, Encyklopedia dropu, tyle mam dodane od starej Tesorii. :) + Lvl i nowe sety zbroi/broni. Myślę że sporo dodane.

53594961070274399019.png

Opublikowano

o 360 stopni, ciekawe.

nie dla asfena.

Opublikowano

Asfen. Może nie masz za dobrej opini na mpc, ale jak zrobisz własny serwer od zera, nie na gotowcu to myślę że ludziom się spodoba.

Nie rób gotowców. A pisząc że zmiana z 34k na source to duża zmiana, ośmieszasz się.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDD JAK TY NAWET ZJEBIE NIE POTRAFISZ SKOMPILOWAC SOURCE CO DOPIERO COKOLWIEK W NIM EDYTOWAC, DODANIE 5 STRON W EQ TO NIE SWAG

No mam aktualnie dodane: 4 Strony EQ, w kostiumach sloty na Wierzchowce/Pierścienie, Zmiana Channeli, Lvl obok Mobków, Skille pasywne, Alchemia nowa, PVP z Napisami 3,2,1 GO!, Zielarstwo dodane z animacjami, 8 Dungeonów sprawnych, Pasy nowe, Ranking Graczy w grze, Timery na Dungeonach, Koło losu, Ulepek przy ulepszaniu widać z czego dany ulepek dropi, Encyklopedia dropu, tyle mam dodane od starej Tesorii.  :) + Lvl i nowe sety zbroi/broni. Myślę że sporo dodane.

TO CI POWIEM ZE WYKOZYSTALES SOURCE NA FULL LVL OBOOK MOBOW, SKILLE PASYWNE, PVP Z NAPISAMI > 3 PORDNIKI Z MPC xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Zrób obrót o 360 stopni i zobacz co się stanie. Każdy obiecuje jaki to będzie rework, a wychodzi kupa. Zamiast tworzyć durne tematy, lepiej wziąć się do roboty.
Opublikowano

No mam aktualnie dodane: 4 Strony EQ, w kostiumach sloty na Wierzchowce/Pierścienie, Zmiana Channeli, Lvl obok Mobków, Skille pasywne, Alchemia nowa, PVP z Napisami 3,2,1 GO!, Zielarstwo dodane z animacjami, 8 Dungeonów sprawnych, Pasy nowe, Ranking Graczy w grze, Timery na Dungeonach, Koło losu, Ulepek przy ulepszaniu widać z czego dany ulepek dropi, Encyklopedia dropu, tyle mam dodane od starej Tesorii. :) + Lvl i nowe sety zbroi/broni. Myślę że sporo dodane.

O KURDE MASZ WSZYSTKO CO JEST UDOSTĘPNIONE O KURDE O KURDE. TIMERY W DUNGEONACH O KURDE CO TO TE TIMERY NIE SŁYSZAŁEM.

EDIT:

ALE PANELU GRACZA NIE MASZ HEHE.

#EMERYTURA

Opublikowano

O KURDE MASZ WSZYSTKO CO JEST UDOSTĘPNIONE O KURDE O KURDE. TIMERY W DUNGEONACH O KURDE CO TO TE TIMERY NIE SŁYSZAŁEM.

A powiedz mi ile serwerów ma autorskie systemy? Ja nie muszę mieć autorskiego serwera tylko dobrze zrobionego.

Każdy serwer który miałem był na Game 2k89 albo 34k i grało po 500/800 osób. :) Także wystarczy zwykły serwer nawet bez Source a dobrze zrobiony w dodatku Easy i już masz 400+  osób. :)

Timery chodzi mi o czas, zabitych mobów w gui itd.

53594961070274399019.png

Opublikowano

4 strony - poradnik

zmiana ch - poradnik

lv obok mobów - poradnik

skille pasywne - na c**j tu game?

alchemia - gotowiec

pvp z napisami - poradnik

zielarstwo Z ANIMACJAMI WOW - na c**j tu game?

dungeony - na c**j tu game?

ranking w grze - niepotrzebne i na c**j tu game

timery na dungeonach - bowdown

koło losu - gotowiec

skąd dany ulepszacz - zajebane z vesterisu

encyklopedia dropu - zajebane

:(

Opublikowano

4 strony - poradnik

zmiana ch - poradnik

lv obok mobów - poradnik

skille pasywne - na c**j tu game?

alchemia - gotowiec

pvp z napisami - poradnik

zielarstwo Z ANIMACJAMI WOW - na c**j tu game?

dungeony - na c**j tu game?

ranking w grze - niepotrzebne i na c**j tu game

timery na dungeonach - bowdown

koło losu - gotowiec

skąd dany ulepszacz - zajebane z vesterisu

encyklopedia dropu - zajebane

:(

Encyklopedia kupiona. :) 

No ważne aby serwer był dobrze zrobione a czy poradniki czy nie, większość tutaj serwerów jest robiona na poradnikach i DL. :P :D

53594961070274399019.png

Opublikowano

No ważne aby serwer był dobrze zrobione a czy poradniki czy nie, większość tutaj serwerów jest robiona na poradnikach i DL. :P :D

Stworzyć serwer ze sklejek potrafi prawie każdy, ale utrzymać go i dbać o niego już nie. Ty należysz do tej drugiej grupy.

Opublikowano

Mój nie jest, a twój tak #hipokryzja?

#EMERYTURA

Opublikowano

3x nie wypierdalaj :)

Dobra IZumi ty się nie udzielaj bo masz już sam z 5 serwer na gotowcu: Przykład pliki Aline ciągle te same trzepiesz w kółko. :) Do tego 200/300 graczy Kariesy, gówna.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Dobra IZumi ty się nie udzielaj bo masz już sam z 5 serwer na gotowcu: Przykład pliki Aline ciągle te same trzepiesz w kółko. :) Do tego 200/300 graczy Kariesy, gówna.

Ja z lanerisem nie mam nic wspolnego pierdolą mnie projekty surka i co on tam robi też :)  Na kariesie było 800 online i stał kilkanaście miesięcy znaczy ogólnie więcej niż wszystkie twoje serwery razem wzięte :)  

Sam jesteś gównem i gówno postawisz będziesz wmawiał wszystkim, że serwer będzie stał po czym spierdolisz zmieniając gg, konto na mpc bo się boisz  :) 

Bay Bay 0 << :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...