Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer - kupno części

sewaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanko czy jagbym kupił karte graficzna za 500zł np gainward gtx 750 ti golden sample oc 2gb do tego procesor AMD FX-8300 ram kingston 4gb 1333mhz ddr3 cl9 sodimm sr i jescze jakas płyta główna do max 300 zł  to czy ten komputer był by dobry czyli np cs go w 100 fps i inne gry np team fortes PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

Opublikowano

znaczy dopiero mam 800 zł narazie oszczedzam na ten nowy komputer i zadnej czesci dopiero nie mam co poradzisz ?

Nie kupuj FXów - są słabe. Ile masz pieniędzy na kupno i jakie już posiadasz części?

znaczy dopiero mam 800 zł narazie oszczedzam na ten nowy komputer i zadnej czesci dopiero nie mam co poradzisz ?

Opublikowano

Mówisz procesor. Możesz kupić używanego i3 2100/2120 oraz płytę główną H61/B75. Do tego ten RAM co podałeś i np. R7 360. Oczywiście trzeba jakąś obudowę - można dać używanego Brutusa 410 (za 50-70 zł kupi się) oraz zasilacz - Antec VP 500 lub Corsair VS 450. Trzeba też jakiś dysk - ST500DM002 starczy.

Opublikowano

Mówisz procesor. Możesz kupić używanego i3 2100/2120 oraz płytę główną H61/B75. Do tego ten RAM co podałeś i np. R7 360. Oczywiście trzeba jakąś obudowę - można dać używanego Brutusa 410 (za 50-70 zł kupi się) oraz zasilacz - Antec VP 500 lub Corsair VS 450. Trzeba też jakiś dysk - ST500DM002 starczy.

obudowe mam z mojego starego komputera lecz wolałbym juz kupic nowa zasilacz tez bym mogł wyciagnac ze  starego komputera ale chyba zasilacz jest mocno zakurzony więc niewiem ile to razem by wyszło ?

Opublikowano

obudowe mam z mojego starego komputera lecz wolałbym juz kupic nowa zasilacz tez bym mogł wyciagnac ze  starego komputera ale chyba zasilacz jest mocno zakurzony więc niewiem ile to razem by wyszło ?

?

Opublikowano

Z 1k zł mieszając używki z nowymi + ten dysk (nie wiem ile kosztuje) 

a mogłbys mi powiedzieć na ile ten komputer jak go złoze powinien mi posłuzyc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...