Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koncepcja na serwer

Psycho NRG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewną koncepcje na serwer PvP, jednak może on wymagać włożenia troche pracy.
Będzie to serwer inny niż wszystkie, który może okazać się bardzo dobrym pomysłem na serwer typowo zabawowy.
Może być to nawet serwer Hamachi aby nie wkładać w to dużego budżetu w razie gdyby jednak serwer nie wypalił.
Czemu sam nie zrobię serwera?
Odpowiedz jest prosta, nie bawię się już w serwery.
Jedyne co to mogę pomagać w tworzeniu, a także jako Administrator tego serwera.

Udostępniam pomysł poniżej:

|

|

|

Typ serwera:

4 Fun

Max LvL:

99

Na start:

Eq na 54-75 lvl +9 (eq które górowało na starym PL'u)

Bony:

Całkowicie USUNIĘTE

Exp:

0

Drop:

0

O co tak naprawdę mi chodzi?

Chodzi mi o zbudowanie serwera PvP, w którym będzie liczyło się nie eQ, nie bony, nie statystyki i LvL a taktyka. Kto strzeli lepsze Combo - Wygrywa.

Dodatkowo:

- Można dodać licznik zabójstw (+ zginięć)

- Ranking najlepszych zabójców

- Ranking na stronie

- Specjalne kostiumy/zbroje dla najlepszych graczy (topki) 

(oczywiście nie będą miały jakichkolwiek bonusów, będą jedynie 'dla szpanu')

- Usunięcie czerw. mikstur

- ŻADNYCH MOUNTÓW, DOPALACZY, POTKÓW SPEEDA ITD.

- Jeżeli ktoś by był naprawdę dobry w tworzeniu tego wszystkiego, można by było zrobić system poziomów w zależności od zabójstw np.

5 zabójstw - 1 LvL.

10 zabójstw - 2 LvL.

20 zabójstw - 3 LvL.
itd.

Wyobraźcie sobie te wojny gildii...

PISZCIE CO MYŚLICIE NA TEMAT KONCEPCJI SERWERA, JESTEM W STANIE POMAGAĆ - NIE OCZEKUJE NIC WZAMIAN.

+ wypromował bym serwer na FP i YT. (chociaż w malutkim stopniu)

Opublikowano

Sorry, nie bierz tego do siebie, ale głupszego tematu to tu chyba nie było. Robisz ankietę czy masz udostępnić pomysł? Napisz do osób zajmujących się tworzeniem i nawiąż współpracę. Zaraz zaczną się tematy czy mam zagrać na XYZ serwerze :D

Opublikowano

Sorry, nie bierz tego do siebie, ale głupszego tematu to tu chyba nie było. Robisz ankietę czy masz udostępnić pomysł? Napisz do osób zajmujących się tworzeniem i nawiąż współpracę. Zaraz zaczną się tematy czy mam zagrać na XYZ serwerze :D

Kolega wyzej ma rację, lub jeśli chcesz to udostępniasz np. gotowca ale nie pomysł :)

Opublikowano

@boooooo wystartował z rainem i.... pustki, kompletne. Jeżeli chcesz robić projekt, ze starymi zbrojami, to nie spodziewaj się wielu graczy, chociaż, skoro jest to serwer PvP, może coś z tego będzie. To nie są czasy, w których ludzie pomagają sobie nawzajem i nie są wymagający, teraz są wymagania i trzeba za nimi "iść", ponieważ gdyby nie to, serwery na rainie by padały.

Spójrz na dział Zapowiedzi i dyskuje, jak wiele jest serwerów startujących, a na starcie jest albo dużo ludzi, albo DDoS'y. Psuje to klimat i odciąga graczy. Tych "serwerów-szajsów" jest więcej, szczególnie wymieniam tych, którzy biorą zysk i uciekają w siną dal.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

moim zdaniem taka koncepcja na serwer jest do bani :)

to nie jest CS ze liczy się skill

w metinie bossem jest ten kto ma najlepsze bony i eq

chociaż technika w pewnym stopniu też się liczy

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

4 fun i 90 lvl? XDD nie no tak serio, głupi temat. zrób hamachi zaproś ludzi parę i ozbaczysz

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@OlsonxPompa

Dlaczego twierdzisz że będzie pełno hacksów? Jest pełno zabezpieczeń, poza tym nie trzeba stawiać serwera na starych plikach. Mogą być pliki 2015, ale stare dobre itemy :)

@Unga

Głupi temat bo 90 lvl i 4fun?
Popatrz na serwer 4funmt2.pl
Tam jest 32k lvli, możesz sobie wybrać nawet 90. 
Czy ktoś z tamtych graczy twierdzi że ten serwer jest głupi? Nie sądze.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...