Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Outfit

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj marki ubrań, wtedy możemy porozmawiać o outficie.

ale widze, że ubierasz się jak typowy kowalski, który chce zabłysnąć w modzie, ale nie ma o tym pojęcia.

Po co ci ten pindol? O ile to miał być pindol, bo wygląda jakbyś miał za długie spodnie i chciał to podwinąć. Masz się czym pochwalić (buty)? Skiery za duże, albo typical stopy albo happy socks ewentualnie. 

a no i z tego co widzę, to koszula zapięta na ostatni guzik... pls, koszulę zapina się tylko wtedy JAK SIE ZAKŁADA KRAWAT - ZAPAMIĘTAJCIE TO.

Opublikowano

Spodnie są za długie i ciorają po ziemi dlatego je spinrollowałem. Nie chcę zabłysnąć w modzie, tylko wyglądać schludnie i nie jak dres spod bloku.

Opublikowano

no to oddaj spodnie do krawcowej niech ci je wyslimuje i skróci, bo takie coś jest przypałowe.

btw. pindola się kręci, bo chce się pochwalić butami, a nie od tak dla stylówki.

pamiętaj też, że vansy, conversy, randomowe maxy czy coś to nie stylówka.

Opublikowano

kompletnie nie mój styl, no ale gustach się nie rozmawia. 

Kontrast w spodniach, załóż jakieś jasne jeansy jak chcesz spinrollować spodnie to albo ma być długa skarpetka (żeby nie było widać skóry) albo krótkie skarpetki żeby ich nie było widać

vansy okej, bo chyba są w kolorze koszuli, guzik ostatni to sobie kolego odepnij.

Jeszcze naucz się podwijać rękawy w koszuli tutaj obrazek

podwijanie-rekawow-koszuli-wedlug-a.jpg

Długa skarpetka do pinrolla??? Rozumiem jakby tą skarpetką miały by być jakieś hufy czy coś, ale zwykła długa skarpetka?

Jak już to stopki, aby były na lub przed kostke i właśnie było widać skórę.

Do pinrolla ogarnij dobre laćki jak nwm, roshe, fluxy,janoski,maxy albo chociaż te vansy które mają białe paski po bokach, chyba old school tak się nazywają?

Opublikowano

Krysten co ty odkurczasz xdddddddddddddddddddddddddd

@topic

Nie poznaje cie,takie elegancik :D

Spodnie inne,skarpetki krótsze i gicior

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

no to oddaj spodnie do krawcowej niech ci je wyslimuje i skróci, bo takie coś jest przypałowe.

btw. pindola się kręci, bo chce się pochwalić butami, a nie od tak dla stylówki.

pamiętaj też, że vansy, conversy, randomowe maxy czy coś to nie stylówka.

nie rob z mpc h5 xD

Opublikowano

Wyglądasz bardzo dobrze. Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu opiniami niektórych pseudo krytyków mody, którzy czepiają się źle podwiniętych rękawów.

Wierz mi, żadnej normalnej dziewczynie by to ani trochę nie przeszkadzało. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Wyglądasz bardzo dobrze. Nie przejmowałabym się na Twoim miejscu opiniami niektórych pseudo krytyków mody, którzy czepiają się źle podwiniętych rękawów.

Wierz mi, żadnej normalnej dziewczynie by to ani trochę nie przeszkadzało. ;)

No bo nei jest zle,ale pinroll jest c*****y tutaj

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

To nie jest pinroll :D  xD 

typek tylko zawinął nogawki, to nawet obok pinrolla nie stało ._.  

Opublikowano

A ja nawet nie wiem co to jest pinroll i podejrzewam, że większość osób, które nie interesują się męską modą, też nie wiedzą.

Więc autor mógłby się martwić o nogawki, czy rękawy, gdyby przebywał wśród modeli, czy stylistów, a nie w szkole wśród równieśników. :)

Dobrze, że uświadamiacie go, "co robi źle", ale chciałam mu tylko przypomnieć, żeby zachowywał w tym wszystkim umiar.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A ja nawet nie wiem co to jest pinroll i podejrzewam, że większość osób, które nie interesują się męską modą, też nie wiedzą.

Więc autor mógłby się martwić o nogawki, czy rękawy, gdyby przebywał wśród modeli, czy stylistów, a nie w szkole wśród równieśników. :)

Dobrze, że uświadamiacie go, "co robi źle", ale chciałam mu tylko przypomnieć, żeby zachowywał w tym wszystkim umiar.

Tylko, ze jak rówieśnicy zobaczą, że kręci "pinrolla" jak inwalida to trochę mogą heheszkować ;3

Mówie o tych którzy się interesują modą i tym jak wyglądają, a z tego co widzę na zdj, to kolega nie chodzi do podstawówki czy gimby gdzie wszyscy mają wyjebane na to jak wyglądają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...