Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie roku

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu, tylko garniak. Ew. bez marynarki, ale koszula do dżinsów? Plis, to wygląda gorzej, niż kolczyki w nosie. :x

No koszula do jeansów normalnie fituje dobrze, jak wypierdoli w ganiaku to pewnie będzie sam, albo razem z gościem co trzyma sztandar. Nie mówie że wyróżnianie się jest c*****e, bo sam się zawsze wyróżniam ale chyba wolałbym na rozpoczęcie przyjść w dresach niż garniaku

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

To dopiero liceum więc nie musisz się jakoś zbytnio starać, ubierz się jak każdy czyli elegancka koszula i dżinsy, daje sobie rękę uciąć że praktycznie każdy w twojej nowej szkole koleś będzie miał dżinsy bo garnitur to bardziej na studia tak o. 

Od liceum powinno ubierać się w gajerki na apele i inne gówna. W niektórych szkołach jest nawet taki wymóg.

Ja ubieram tradycyjnie czarny + zamszowe buty.

Opublikowano

Że niby pantofle pasują tylko do czarnych spodni albo rurek? pls.

Normalne jeansy załóż, biała koszula no i możesz te pantofle założyć.

Nie tylko ;) ale pasują prawda do czarnych spodni tak? TAK 

Opublikowano

Gościu, tylko garniak. Ew. bez marynarki, ale koszula do dżinsów? Plis, to wygląda gorzej, niż kolczyki w nosie. :x

@Edit @down

Chodziło mi o taką śnieżnobiałą koszulę do garnituru. :P

nie masz pojęcia w ogóle o ubiorze. 

Nie tylko ;) ale pasują prawda do czarnych spodni tak? TAK 

przecież pantofle stworzone są do garnituru, a te spodnie są czarne, więc chyba jasne, że czarne spodnie dobrze fitują z pantoflami, ale nie tylko z nimi.

Opublikowano

nie masz pojęcia w ogóle o ubiorze. 

przecież pantofle stworzone są do garnituru, a te spodnie są czarne, więc chyba jasne, że czarne spodnie dobrze fitują z pantoflami, ale nie tylko z nimi.

Nigdzie nie napisałem, że pasują tylko do czarnych, ale chyba nie zaprzeczysz że lakierki najlepiej pasują do czarnych spodni :)?

Opublikowano

Jeśli dobrze się czujesz w garniaku to zakładaj garniak, bo to nigdy nie zaszkodzi. Ale jak masz się czuć strasznie sztywno to nic się nie stanie jak założysz mniej formalny strój. Ja tam garniak uwielbiam - człowiek się od razu lepiej czuje ;)

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

w liceum to jeszcze 16 lat, czyli młodzież

W moim przypadku 15. :P

Czy na rozpoczęcie roku wypada iść w pełnym garniturze?

Jeśli masz to pewnie, ale jeśli nie to idź w zwykłej białej koszuli. Myślisz, że ktoś na to patrzy? xD

Opublikowano

Myślę, ze nie ma po co zakładać garniaka. Sam pójdę w czarnych fluxach, jeansach i koszuli lub zwykłej koszulce.

ps. macie juz napisane na stronach waszych szkol o której rozpoczęcie? :O

Opublikowano

koszula + jeans

Ja tam wbijam w airmaxach, czarnych rurkach, koszulce czarnej i w wlosach na zel kappa :D

awans na poziom II gimb?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

koszula + jeans

awans na poziom II gimb?

Techbaza ; ;

Po co mam jak wy szarzy ludzie tak samo chodzic?

Trzeba sie wyrozniac :D

Koszula i jeans to sobie mozesz tam na wsi nosic jak sie stylu nie ma kappa :D

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Może jakieś jeansy + marynarka ? Też nie wygląda źle xD

A najlepiej zapytaj kolegów w czym idą i idź podobnie, żeby nie było, że tylko ty np w garniturze a oni normalnie xD

Opublikowano

Jezus ubierz to, co lubisz i masz jako odświętne ubrania i chociaż schludnie. To jest 1kl lo, jeśli zostajesz w starej budzie, to nauczycieli znasz

Opublikowano

Hmm... Moim zdaniem to istna loteria, czy dobrze wypadniesz czy nie. Dlaczego?

U mnie na rozpoczęciu roku prawie wszyscy byli w najzwyklejszych ubraniach. Patrzyli się na mnie jak na idiotę gdy stałem w tym garniturze... Ta...

Nie przejmuj się tym i wybierz co tam chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...