Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie roku

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rozpoczęcie nowego roku szkolnego zbliża się nieuchronnie, w tym roku idę do pierwszej klasy liceum no i przydałoby się pokazać z dobrej strony no i nie zaliczyć wpadki. Dlatego chciałbym zapytać, czy na rozpoczęcie roku wypada iść w pełnym garniturze, w spodniach od garnituru i koszuli czy może zwyczajne spodnie i koszula?

Z góry dziękuję za odpowiedź. Zaznaczam iż jest to pierwsza klasa liceum.

Opublikowano

Ubierz rurki czarne, butki eleganckie, jakas koszula i marynarka :3 

wgl jaka wpadka ;o? każdego jebie to jak przyjdziesz na rozpoczęcie xD

Opublikowano

Ja zawsze chodzę w garniaku i szczerze mówiąc kiedy tylko mogę to go wkładam. Do kościoła etc. 

Opublikowano

jakie eleganckie buty? mozna rozwinąć? Nie każdy może kupić takie fluxy(takie sie dzisiaj widzi jak popularne).

Eleganckie czyli lakierki  :rolleyes:  nie wiem czemu wpadłeś na fluxy  xD

Opublikowano

ale jak pasują pantofle, tzw. lakierki do jeansów i koszuli?

No dlatego k***a piszę, ze czarne rurki nie? po prostu byle jakie czarne spodnie i lakierki  :unsure:

Ze niby lakierki nie pasują do koszuli ;d? ja mówie o białej eleganckiej koszuli, ew inny kolor, a nie o jakiejś flanelowej czy zwyklej w krate xD

Opublikowano

Szczerze obojętnie, zależy przed kim chcesz dobrze wypaść, przed nauczycielami czy kolegami.

Opublikowano

@B3DB0Y

Jak się chcesz zaprezentować od dobrej strony to może lepiej idź w garniturze. Oczywiście nie chce nic nikomu narzucać. Ja wtedy miałem na sobie garnitur. Nie zwracałem uwagi na to co mówią inni. Młodzież różnie teraz chodzi. Jak komu wygodnie xD 

Opublikowano

Możesz spokojnie iść w spodniach i koszuli.Ubiór na rozpoczęcie i zakończenie jest tak naprawdę dowolny, byleby był godny i trochę odświętny.Jeżeli chcesz zrobić dobre wrażenie w liceum, to zacznij się w miarę dobrze uczyć, bądź w porządku wobec innych i tyle.

Opublikowano

No dlatego k***a piszę, ze czarne rurki nie? po prostu byle jakie czarne spodnie i lakierki  :unsure:

Ze niby lakierki nie pasują do koszuli ;d? ja mówie o białej eleganckiej koszuli, ew inny kolor, a nie o jakiejś flanelowej czy zwyklej w krate xD

Że niby pantofle pasują tylko do czarnych spodni albo rurek? pls.

Normalne jeansy załóż, biała koszula no i możesz te pantofle założyć.

Opublikowano

Człowiek wychodzi z gimbolasu i chce wyglądać doroślej :D

Koszula, jakieś chinosy + buty sportowe/eleganckie.

A jak nie masz pomysłu to polecam

7fa6e86207889a297d4bc0350e16d0ac.jpg

21f0dgn.jpg

Bywalec
Opublikowano

Ubierz to w czym Ci będzie najlepiej, mogą być porządne jeansy i fajna koszula, do tego buty byleby nie były całkowicie sportowe.

Mój kolega (2 kl liceum) przyszedł w zeszłym roku w krótkich spodenkach, halówkach i miał wyjebane.

Opublikowano

Jakie rozpoczęcie?!

A nie, ufff, zapomniałem, że mam jeszcze miesiąc wakacji ;)

TOPIC

Garnitur, lepszego ubioru dla mężczyzny nie ma.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To dopiero liceum więc nie musisz się jakoś zbytnio starać, ubierz się jak każdy czyli elegancka koszula i dżinsy, daje sobie rękę uciąć że praktycznie każdy w twojej nowej szkole koleś będzie miał dżinsy bo garnitur to bardziej na studia tak o. 

Opublikowano

Gościu, tylko garniak. Ew. bez marynarki, ale koszula do dżinsów? Plis, to wygląda gorzej, niż kolczyki w nosie. :x

@Edit @down

Chodziło mi o taką śnieżnobiałą koszulę do garnituru. :P

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...