Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Artaros.pl

MCTroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widziałem milion razy tą grafikę.. automatycznie odechciewa się czytać dalej prezentacje jak się patrzy na grafikę użytą milion razy, bleh.

Wchodząc do ZAPOWIEDZI SERWERÓW METIN2 patrzysz na GRAFIKĘ czy na SERWER?  xD

Odpowiedź zostaw dla siebie - nie chcę bez sensownego spamu na temat tej grafiki..

Pozdrawiam.

Nie widziałem wątku o pasach/zielarstwie, co oznacza, że ani systemu pasów, ani zielarstwa tutaj niema? Jeżeli niema, to jest to jedyny serwer, który przypadł mi do gustu od kilku miesięcy (gatunek medium).

Wbiję na start, pogram z 1h i przestanę. Poczekam 2/3 tygodnie, aby mieć pewność, że interesujecie się serwerem.

Polecam :)

System pasów - Był, ale zostało tylko okienko  :D  Zielarstwa nie ma, ale jest jeszcze sporo rzeczy, których nie ukazaliśmy w zapowiedzi.

Zapraszam i pozdrawiam ;)

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Wchodząc do ZAPOWIEDZI SERWERÓW METIN2 patrzysz na GRAFIKĘ czy na SERWER?  xD

­

A co ma powiedzieć jak w tej prezentacji nie ma nic nowego, nawet grafiki?

Mam wrażenie, że ktoś wziął jakieś pliki niedokończonego easy, zmienił max lvl, żeby było mniej setów i nazwał to medium.

Nic nowego w sumie i to gadanie "sporo rzeczy, których nie ukazaliśmy w zapowiedzi". To wrzućcie coś czymś się możecie pochwalić, no chyba, że ta prezentacja jest tylko po to, żeby wrzucić domenę do jakiegoś działu MPC

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

A co ma powiedzieć jak w tej prezentacji nie ma nic nowego, nawet grafiki?

Mam wrażenie, że ktoś wziął jakieś pliki niedokończonego easy, zmienił max lvl, żeby było mniej setów i nazwał to medium.

Nic nowego w sumie i to gadanie "sporo rzeczy, których nie ukazaliśmy w zapowiedzi". To wrzućcie coś czymś się możecie pochwalić, no chyba, że ta prezentacja jest tylko po to, żeby wrzucić domenę do jakiegoś działu MPC

Powiedział to co chciał - Szanuję zdanie każdego, ale wypowiadanie się na temat grafiki gdzie tak naprawdę chodzi o serwer jest bez sensu - Niech napisze Wrednej, że ta grafika mu się nie podoba.

To masz złe wrażenie, ale to tylko Twoje zdanie - Szanuje je ;)

Pozdrawiam.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Powiedział to co chciał - Szanuję zdanie każdego, ale wypowiadanie się na temat grafiki gdzie tak naprawdę chodzi o serwer jest bez sensu - Niech napisze Wrednej, że ta grafika mu się nie podoba.

To masz złe wrażenie, ale to tylko Twoje zdanie - Szanuje je ;)

Pozdrawiam.

­

Nie chodzi, że grafika jest brzydka tylko jedyne co mogłoby ten serwer wyróżniać to grafika. Ale grafika jest darmowa, i wałkowana tyle razy, że tylko odpycha teraz. Poza tym tak jak mówiłem, serwer sam w sobie nie wyróżnia się niczym.

Jeżeli pomijać grafike to serwer nie wyróżnia się niczym, jest po prostu mierny. Znowu chcecie mode na forum w stylu odpal gówno na gotowcu i wmawiaj, że chodzi o klimat?

Opublikowano

Nie chodzi, że grafika jest brzydka tylko jedyne co mogłoby ten serwer wyróżniać to grafika. Ale grafika jest darmowa, i wałkowana tyle razy, że tylko odpycha teraz. Poza tym tak jak mówiłem, serwer sam w sobie nie wyróżnia się niczym.

Jeżeli pomijać grafike to serwer nie wyróżnia się niczym, jest po prostu mierny. Znowu chcecie mode na forum w stylu odpal gówno na gotowcu i wmawiaj, że chodzi o klimat?

Czemu zarzucasz mi, że korzystam z gotowych plików? Tworzyłeś ten serwer siedziałeś przy nim, albo choć na 5 sekund miałeś wgląd w pliki? Przepraszam, ale ktoś coś wspominał o klimacie?

Rozumiem, że Ci się nie podoba już wyraziłeś swoją opinię, ale po cholerę ciągniesz to dalej - Nie podoba się nie graj i tyle.

Pozdrawiam.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Czemu zarzucasz mi, że korzystam z gotowych plików? Tworzyłeś ten serwer siedziałeś przy nim, albo choć na 5 sekund miałeś wgląd w pliki? Przepraszam, ale ktoś coś wspominał o klimacie?

Rozumiem, że Ci się nie podoba już wyraziłeś swoją opinię, ale po cholerę ciągniesz to dalej - Nie podoba się nie graj i tyle.

Pozdrawiam.

­

Bo brzydzę się gównem które jest odpala przez ludzi co nie mają pojęcia o czymkolwiek. "Tworzenie" to robienie czegoś nowego/od zera, a nie kopiowanie gotowca z neta. Wrzuciliście gówno na gotowej grafice, które wygląda jak niedokończona wklejka z deva.

Opublikowano

Bo brzydzę się gównem które jest odpala przez ludzi co nie mają pojęcia o czymkolwiek. "Tworzenie" to robienie czegoś nowego/od zera, a nie kopiowanie gotowca z neta. Wrzuciliście gówno na gotowej grafice, które wygląda jak niedokończona wklejka z deva.

Oceniasz czyjąś pracę jako gówno? Naucz się trochę szacunku do czyjejś pracy bo Pani w szkolę raczej jak namalowałeś pół sosnę pół kamień na kartce nie mówiła Ci, że narysowałeś gówno.

Posłuchaj kolego bo tracę przez Ciebie cierpliwość. Weź sobie kartkę do ręki, zawołaj kogoś i zapisz trzy razy "Nie podoba mi się - nie gram".

Przyklej na monitor i wyjdź z tematu - nie wypowiadaj się już na temat serwera bo szkoda Twojego jak i mojego czasu.

Tym razem bez pozdrowień.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Oceniasz czyjąś pracę jako gówno? Naucz się trochę szacunku do czyjejś pracy bo Pani w szkolę raczej jak namalowałeś pół sosnę pół kamień na kartce nie mówiła Ci, że narysowałeś gówno.

Posłuchaj kolego bo tracę przez Ciebie cierpliwość. Weź sobie kartkę do ręki, zawołaj kogoś i zapisz trzy razy "Nie podoba mi się - nie gram".

Przyklej na monitor i wyjdź z tematu - nie wypowiadaj się już na temat serwera bo szkoda Twojego jak i mojego czasu.

Tym razem bez pozdrowień.

­

Szacunek, praca? Przecież ta praca nie jest twoja nawet, bo zassałeś to wszystko z neta. A odpalając takie coś nie szanujesz graczy - po prostu.

Nie malowałem w szkole, raczej nie miałem talentu do rysowania więc się za to nie brałem. :D

Opublikowano

Szacunek, praca? Przecież ta praca nie jest twoja nawet, bo zassałeś to wszystko z neta. A odpalając takie coś nie szanujesz graczy - po prostu.

Nie malowałem w szkole, raczej nie miałem talentu do rysowania więc się za to nie brałem. :D

Nie chce już mi się Tobie odpowiadać ;/

To Twoje zdanie - jedynie co mogę to je SZANOWAĆ.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Start 29.08 ? Czyżby na pewno ? Widze, że zmienione na 31.08. Jakieś info odnośnie tego ?

Start miał być dzisiaj o godzinie 19:30, jednak zakupiona przez nas usługa nie zostanie nam dzisiaj dostarczona - Pracują w dni robocze i musimy czekać na aktywację do Poniedziałku.

Nic w tej sprawie nie mogliśmy zrobić.

Pozdrawiam.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

@MCTroo

Grafika to prezentacja serwera, prezentacja serwera to reklama, reklama to gracze.

Coś Ci jeszcze muszę wyjaśnić? A używając grafiki która była używana już milion razy dużo nie osiągniecie bo to automatycznie odrzuca od serwera jak nawet nie mają swojej grafiki tylko 1 lepszą pobraną z tego forum.

Opublikowano

Kto będzie nagrywał ?

Jest kilka osób chętnych do nagrywania - Również pojawią się dwa konkurs wraz z prezentacją serwera, która powinna ukazać się w godzinach 15:00-16:00.

Pozdrawiam :).

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Widze ze z reklama lipnie i male zainteresowanie..  Ale wbije na server czekam na tsa i zobacze jak to bedzie 
Pytanie w ile czasu mozna wbic max lvl? 
Pytanie w ile czasu mozna zrobic eq?

Opublikowano

START DZISIAJ O 19:30 NIC NIE PRZEKŁADAMY:)
PREZENTACJA POJAWI SIĘ W GODZINACH 16:45 - 17:00 WRAZ Z KLIENTEM I WSZYSTKIMI POTRZEBNYMI LINKAMI.
POJAWI SIĘ RÓWNIEŻ INFORMACJA O KONKURSIE ;).

Dodajcie możliwość wejścia na dungi solo jak i w grupie :)

Myśleliśmy już nad tym - w czasie, gdy serwer będzie funkcjonował wprowadzimy parę dodatkowych dungeonów.

Widze ze z reklama lipnie i male zainteresowanie..  Ale wbije na server czekam na tsa i zobacze jak to bedzie 
Pytanie w ile czasu mozna wbic max lvl? 
Pytanie w ile czasu mozna zrobic eq?

Interesujemy się ciągle :).
Jeżeli grasz dobrze i poświęcisz czas to w 2 tygodnie do miesiąca raczej osiągniesz zadowalające wyniki ;)
Robienie EQ nie jest trudne - Bossy/metki/dungeony wszystko ustawione tak, aby nie było wam też za ciężko - kwestia poświęcenia czasu.
Pozdrawiam!

xq0lgJF.png

Opublikowano

START DZISIAJ O 19:30 NIC NIE PRZEKŁADAMY:)

PREZENTACJA POJAWI SIĘ W GODZINACH 16:45 - 17:00 WRAZ Z KLIENTEM I WSZYSTKIMI POTRZEBNYMI LINKAMI.

POJAWI SIĘ RÓWNIEŻ INFORMACJA O KONKURSIE ;).

Myśleliśmy już nad tym - w czasie, gdy serwer będzie funkcjonował wprowadzimy parę dodatkowych dungeonów.

Interesujemy się ciągle :).

Jeżeli grasz dobrze i poświęcisz czas to w 2 tygodnie do miesiąca raczej osiągniesz zadowalające wyniki ;)

Robienie EQ nie jest trudne - Bossy/metki/dungeony wszystko ustawione tak, aby nie było wam też za ciężko - kwestia poświęcenia czasu.

Pozdrawiam!

Co 2 tyg to wole isc na harda szybciej bedzie. w tydzien bedzie max albo szybciej :)  2-3dni

Mam nadzieje ze bedzie bardziej easy \medium niz medium\hard bo ja podziekuje  tak ciezko i jeszcze te 150-300 osob na starcie. A zainteresowane jest male (graczy )   i reklam malo jest a zapowiedzi to nic

Opublikowano

Co 2 tyg to wole isc na harda szybciej bedzie. w tydzien bedzie max albo szybciej :)  2-3dni

Mam nadzieje ze bedzie bardziej easy \medium niz medium\hard bo ja podziekuje  tak ciezko i jeszcze te 150-300 osob na starcie. A zainteresowane jest male (graczy )   i reklam malo jest a zapowiedzi to nic

No to idź na harda na którym osiągniesz max lvl i eq w 2-3 dni do tygodnia. A jak już będziesz miał tam trutke +9 z 45 sr+ to wróć i się pochwal

@topic. Polecam jak i widzimy się na starcie czekam na ts jak i forum.

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...