Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Artaros.pl

MCTroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Na serwerze większość to to samo co na innych, te same mapy, dungeony, zbroje, bronie, systemy. Jakichś nowości nie widzę. ­Tego samego dnia startuje też pewien inny serwer, więc możecie mieć trochę mniej osób na starcie, ale powodzenia.

tenor.gif

Opublikowano

VtkUqII.png

ciekawe skąd pythona macie do tej grafiki, bo mam straszne przeczucie że to jest moje (nie grafika, a kod)

O ile się nie mylę pewien czas temu (ok. kilka miesięcy) zostało to udostępnione na konkurencyjnym forum - leży do dzisiaj ;)

Kod na pewno nie jest od was :).

Pozdrawiam.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

O ile się nie mylę pewien czas temu (ok. kilka miesięcy) zostało to udostępnione na konkurencyjnym forum - leży do dzisiaj ;)

Kod na pewno nie jest od was :).

Pozdrawiam.

­

sialalal tamten kod jest niemiecki lub angielski i różni się od mojego, zresztą sprawdzę was na starcie a jeżeli tak to marnie kopiujecie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

sialalal tamten kod jest niemiecki lub angielski i różni się od mojego, zresztą sprawdzę was na starcie a jeżeli tak to marnie kopiujecie

Sprawdzaj nawet po dwadzieścia razy ;).

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Wyjdź z tematu i nie wracaj. 

Kozacki medium, 135lv. Całość wygląda zarąbiście, a i administracja wydaje się na poziomie (co jest teraz w miarę rzadkością). Dawno żaden serwer nie przyciągnął mojej uwagi. Mam nadzieję, że całość wypali.

Opublikowano

Prezentacja ciekawa. Macie ciekawe systemy, których na tych lepszych serwerach nie widziałem, więc tutaj macie plusa. Widzę, że na serwerze nudzić się nie będziemy  :) Polecam i pozdrawiam :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Może nie zauważyłem, ale jak wchodzą bony? 

Na pewno nie będziecie musieli stać po dwa dni z odpalonym bs'em, aby wbić max'y ;)

Same 10-15 wchodzą nie ma żadnych 5-8-12.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Kolego ale to Ty na swoim gównianym serwerze masz połowę rzeczy podjebanych:p nie karz mi działać w tej sprawie bo twoja prezentacja zniknie. :P 

co do serwa

to jest to klasyk nic nie ma nowego, ale jeśli będzie reklama i ogar team

to serwer może być bardzo dobry. POLECAM>  

Opublikowano

Kolego ale to Ty na swoim gównianym serwerze masz połowę rzeczy podjebanych:p nie karz mi działać w tej sprawie bo twoja prezentacja zniknie. :P

co do serwa

to jest to klasyk nic nie ma nowego, ale jeśli będzie reklama i ogar team

to serwer może być bardzo dobry. POLECAM>  

Celowaliśmy właśnie w dobrego klasyka.

Teraz załatwiamy reklamę a team jest jak najbardziej ogarnięty:).

ps. Dużo rzeczy nie zostało pokazanych w prezentacji - jest kilka nowości, które zostaną ukazane dopiero w prezentacji serwera.

Dziękuję za miłe słowa, pozdrawiam.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

dt jakies ulatwione czy standardowe? moze konkurs na SM jakis przed startem :)?

Co do konkursów... Jak tylko pojawią się zapowiedzi u YouTuber'ów to pojawi się informacja na temat konkursów :).

Pozdrawiam!;)

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

zniknąć to możesz ty pseudo grafiku który próbuje mi podjebać tekstury z klienta elo x D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

zniknąć to możesz ty pseudo grafiku który próbuje mi podjebać tekstury z klienta elo x D

gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem wiedziałbyś że nie jestem grafikiem, ani technikiem a twojego pro elo clienta "Zabezpieczonego" nawet taki zwykły amator jak ja umiał rozpakować. 

Opublikowano

Klasyk klasykami, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Stare mediumy (nie mające nowości, swoich pomysłów czy też oryginalnych plików), nie zajdą daleko. 

Opublikowano

Klasyk klasykami, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Stare mediumy (nie mające nowości, swoich pomysłów czy też oryginalnych plików), nie zajdą daleko. 

Gdyby nie zachodziły daleko na hardy nie miałby prawa bytu na rynku metina - A jakoś mają i zbyt dużo nowości nie mają wprowadzonych ;)

Ale szanuję Twoją wypowiedź, pozdrawiam ;)

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Według mnie tą prezentacją oszpeciliście tylko pracę Sandry :(

Rozumiem Cię i szanuję Twoje zdanie - wygląda na to, że serwer nie przypadł Ci do gustu, ale nie mieszaj do tego pracy Sandry ;)

Pozdrawiam.

­

xq0lgJF.png

Opublikowano

Nie widziałem wątku o pasach/zielarstwie, co oznacza, że ani systemu pasów, ani zielarstwa tutaj niema? Jeżeli niema, to jest to jedyny serwer, który przypadł mi do gustu od kilku miesięcy (gatunek medium).

Wbiję na start, pogram z 1h i przestanę. Poczekam 2/3 tygodnie, aby mieć pewność, że interesujecie się serwerem.

Polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...