Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwykły dzień z życia Golda

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tutaj będę umieszczał moje statystyki w każdym meczu, czy to przegrana, wygrana, remis :)

Proszę o nie usuwanie tematu ponieważ będę aktualizował zdjęcia co jakiś czas

1. Tutaj mamy 3 osobowy team z 1 silverem, jak widać moja drużyna zdobyła dużo fragów.

Zakończenie meczu - przegrana

post-1406038-0-22820100-1440252167_thumb.jpg

2. W tym meczu poznaliśmy kilka panów z gimnazjum którzy grozili, że odpalą swojego aimbota i powiedzieli że spierdolą z tego kraju, na szczęście izak ich powstrzymał

Zakończenie meczu - wygrana

post-1406038-0-41072100-1440255423_thumb.jpg

3. Podczas meczu poznałem rusków którzy albo pomylili teamy, albo po prostu nie chcieli, aby ktoś im zabierał fragi, więc postanowili zabijać kolegów z drużyny.

1 rusek darł mordę suka briad i wyzywał od idiotów, pod koniec meczu w przeciwnej drużynie napisali easy i smurf.

post-1406038-0-16268800-1440258531_thumb.jpg

post-1406038-0-33117600-1440258563_thumb.jpg

4.Na mapie inferno spotkałem w mojej drużynie graczy, którzy chcieli sięgnąć mnie jak najwyżej i dostać bana za 2 kille, wszedłem na fontanne i walczyłem żeby mnie nie dosięgli :) Wspaniała przygoda!

post-1406038-0-27625500-1440274647_thumb.jpg

Następne zdjęcia... soon, pozdrawiam.

Nie róbcie z tego spamu.

Każde nabijacze postów będą zgłaszane.

76561198230710648.png

Opublikowano

Niech go ktoś zbanuje :v Ile razy był o nim temat drążony >.< 

Kogo obchodzą twoje staty jprd :v to tylko goldy... wstaw coś z supreme czy ge, ale nie z goldow >.< 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kogo obchodzą twoje staty jprd :v to tylko goldy... wstaw coś z supreme czy ge, ale nie z goldow >.<

Co to za różnica jakie rangi. Nawet wyników z ge bym nie chcial oglądać, bo jest to mało interesujące.

Btw. Nie banujcie, bo czekam aż wrzuci fragmovie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dobra widze ze jesteś słabo doinformowany to ci wyjaśnie ;).Ostatnio z virtusow wywalili pashe bo słabo gral.Snax grając mixa z randomami spotkal polishdesingera noi wiesz takto sie zebrało ze polishdesinger zrobil na tych globalach 70/0 noi snax powiedzial ty dawaj do naszej organizacji virtus pro... Polish jest zgodzil dzisiaj na twitchu mozesz go zobaczyć jak pestkuje one shoty z em cztery xDD.

Co to za różnica jakie rangi. Nawet wyników z ge bym nie chcial oglądać, bo jest to mało interesujące.

Btw. Nie banujcie, bo czekam aż wrzuci fragmovie.

Tez czekam na fragmovie  xD .

One shoty z awp gtl7rg.jpg

Topic:Dobrze ci idzie wkoncu bedziesz  w globalu tak jak neo taz snax i bialy powodzenia dzisiaj z nipami  xD

Opublikowano

Dobra widze ze jesteś słabo doinformowany to ci wyjaśnie ;).Ostatnio z virtusow wywalili pashe bo słabo gral.Snax grając mixa z randomami spotkal polishdesingera noi wiesz takto sie zebrało ze polishdesinger zrobil na tych globalach 70/0 noi snax powiedzial ty dawaj do naszej organizacji virtus pro... Polish jest zgodzil dzisiaj na twitchu mozesz go zobaczyć jak pestkuje one shoty z em cztery xDD.

Padłem - w ogóle wracając do tematu, jak chce to niech wrzuca, może ktoś chce sobie popatrzeć? Nie rozumiem dlaczego flame'ujecie i po co spinacie, skoro zawsze możecie tego nie otwierać, ignorować?

­

Opublikowano

Padłem - w ogóle wracając do tematu, jak chce to niech wrzuca, może ktoś chce sobie popatrzeć? Nie rozumiem dlaczego flame'ujecie i po co spinacie, skoro zawsze możecie tego nie otwierać, ignorować?

­

Taki żarcik czy Ty tak na poważnie?

Nom, dzięki @PolishDesigner za pokazanie mi swoich statystyk w CSie. @STVNEK pokazał mi jak bardzo są one ważne dla tego forum. Droga którą przechodzi Gold pragnący dojść kiedyś do wyższej rangi. Ta droga... Droga ukazana na tych screenshotach... Ten wysiłek, pot i łzy poświęcone tej grze... Aż się wzruszyłem.

0:56 MLG 360 noscope confirmed

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...