Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]TeamSpeak pod sieć serwerów gier

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Piotrek co pewnie każdy zauważył po moim nicku. Piszę tutaj temat z pytaniem czy ktoś ma serwer TeamSpeak3 i chciałby go poświęcić całego pod sieć serwerów Metin2/MineCraft/ CS 1.6/ CS Go i pare innych gierek. Otrzymuje pod to swoją strefę na forum gdzie będzie mógł robić konkursy o nagrody które My będziemy sponsorować jako sieć aby lepiej zachęcać graczy do siedzenia na TS i trzymaniu się całej sieci. Oczywiście ja jestem technikiem serwerów Ts3 od dłuższego czasu ale pracuje tylko na zlecenia + prowadzę sieć więc nie mam czasu na prowadzenie serwerów dlatego też szukam załogi która będzie się zajmować tym serwerem. Proszę o zostawienie kontaktu pod tym tematem jeśli jest ktoś zainteresowany taką współpracą. Serwer TeamSpeak będzie pod sieć lecz oczywiście osoby nie grające u Nas też będziemy zapraszać na serwer. 

Więc jeszcze raz proszę o zostawienie kontaktu pod tym tematem jeśli jesteś zainteresowany moim ogłoszeniem.

(Nie bawiłem się w grafiki itd. bo moim zdaniem jest to dość dziecinne, lepsze są oferty w których jest konkretna treść)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...