Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Od dłuższego czasu betuje na stronie CsGoLounge.com i wychodzi mi to całkiem nieźle , więc dlaczego by się z wami moją wiedzą nie podzielić ? Tak więc :

1. Mecz : EnVyUs vs Na'Vi - Best of 3

Czas : 22.08.2015r. 10:45

Opis : Na'Vi miało wielkie szczęście że udało im się wyjść z grupy . Grając z Fnatic nie wiedzieli co ze sobą zrobić . Sytuacja EnVyUs natomiast wygląda znacznie lepiej , nie przegrali jeszcze żadnego meczu , a i z wygrwaniem ich nie mieli aż tak wielkich problemów . Moim zdaniem to spotkanie powinno spokojnie należeć do EnVyUs .

2. Mecz: TSM vs Kinguin - Best of 3

Czas: 22.08.2015r. 13:55

Opis: Te zawody zdecydowanie nie należą do Kinguin , grają strasznie słabo , ledwo co udało im się wygrać dwa mecze .TSM natomiast nie miało większych problemów z awansem . Boje się , że Kinguin nie pokazało jeszcze wszystkiego , chodź mimo to stawiam na TSM , powinni sobie poradzić :)

3. Mecz: VP vs NiP - Best of 3

Czas: 22.08.2015r. 17:00

Opis: NiP słabo zaczęło swoją przygodę na tych zawodach . Mimo to w kluczowym meczu z Renegades wzięli się za siebie i rozłożyli przeciwników na łopatki . Polacy natomiast od samego początku dają z siebie wszystko i bardzo dobrze im to wychodzi . Mecz raczej 50/50 , chodź z całego serca będę kibicował Virtusom :)

4. Mecz: Fnatic vs LG - Best of 3

Czas: 22.08.2015r. 20:00

Opis : LG gra bardzo dobrze w tym turnieju , niespodziewałem się , że poradzą sobie choć z jedną drużyna . Wracając do Fnatic - od dłuższego czasu nie widziałem ich w takiej formie , z przeciwnikami robili co chcieli . Ten mecz muszą wygrać , aby przejść dalej . Moim zdaniem można betowac , Fnatic nie da wygrać przeciwnikom .

Opublikowano

5. Mecz: EnVyUs vs TSM - Best of 3

Czas: 23.08.2015r. 11:45

Opis: Obie drużyny bardzo się starają na tym turnieju . Ten mecz na 100% będzie wyrównany i spodziewał bym się też trzeciej mapy . Mimo wszystko moim zdaniem to spotkanie powinno wygrać EnVy , choć i tak dużo będzie zależeć od dzisiejszej formy Kenny'ego .

6. Mecz: Virtus.pro vs Fnatic - Best of 3

Czas: 23.08.2015r. 15:15

Opis: Polacy bardzo starają się na tym turnieju . Dawno nie widziałem ich w takiej formie . Niestety , Fnatic również jest w formie . Podsumowując , moim zdaniem to spotkanie będzie należeć do Fnatic , cała 5-tka gra wyśmienicie , na tym turnieju nie mają sobie równych , choć bardzo bym chciał aby wygrały Virtusy :)

7. Mecz : EnVyUs vs Fnatic - Best of 3

Czas : 23.08.2015r. 19:15

Opis : No to mamy wielki finał :) Wielka szkoda , że to właśnie Polakom nie udało się do niego dostać , choć mimo wszystko jestem bardzo zadowolony z ich gry i nie sadzilem , że aż tak dużo uda im się zrobić . Ale do rzeczy - obu drużynom niesamowicie zależy na wygranej . Fnatic strasznie słabo zagrało przed chwilą Mirage i Inferno . Moim zdaniem są drużyną lepszą niż EnVy , i wiem , że gdy nie będą popełniać tych błędów co na meczu z Virtusami , to to spotkanie powinno należeć właśnie do nich .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...