Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracać

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozesz wrocic i kupic sobie za 30 10kkk kredek na irki i reszte syfow potem pobic alienki/pozbierac boxy na bocie szybko zrobic peta ustawic bota na palke porobic wrota po havoki a potem wylociki ;d

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Nie słyszeliście o privach? @Up, obecnie cierpliwość nie ma znaczenia.

możesz ogarnąć z tymi privami ?? jak ktoś będzie chciał to za gra na privie a jak nie to w darkorbit a obecnie nie ma jakichś dobrych privow z tego co mi wiadomo
Opublikowano

możesz ogarnąć z tymi privami ?? jak ktoś będzie chciał to za gra na privie a jak nie to w darkorbit a obecnie nie ma jakichś dobrych privow z tego co mi wiadomo

on to pisze w kazdym temacie 

człowiek co szuka bota na smartfona 

GGALIN1488

co na priva potrzebujesz tego bota ?

Opublikowano

>co na priva potrzebujesz tego bota ?

nie

>możesz ogarnąć z tymi privami ?? jak ktoś będzie chciał to za gra na privie a jak nie to w darkorbit a obecnie nie ma jakichś dobrych privow z tego co mi wiadomo 

może ktoś nie wie, że istnieją i będzie się męczył na oficjalnych serwerach? a privy dobre są tylko musisz lepiej szukać.

>możesz ogarnąć z tymi privami

nie mogę

Opublikowano

Każdy priv predzj czy pozniej padnie, poza tym nie ma tam tylu graczy jak na oficjalnych. Pograsz na privie, w dzien wszystko zdobedziesz, pobijesz sie troche i ci sie znudzi.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

>w dzien wszystko zdobedziesz

to zly serwer znalazłeś. Znudzić to sie moze oficjalne darkorbit gdy uświadomisz sobie ile milionow uridium musisz jeszcze zdobyć żeby nie latać jako mięso armatnie. Poza tym trzeba płacić i bocić.

>Każdy priv predzj czy pozniej padnie

są coraz stabilniejsze. Zreszta to zabawa na kilka miesiecy, nie na cale życie

>poza tym nie ma tam tylu graczy jak na oficjalnych

jest wystarczająco dużo

Opublikowano

GGALIN1488 hahhaahah poprostu byles zawsze flaxem na darkorbit wiec szukales privow na ktorych jest latwiej bo sam nie umiales konta wyexpic wiec juz sie nie wypowiadaj bo smiesza mnie twoje odpowiedzi a pozatym pytales sie o bota na smartfona wiec to potwierdza moja teorie

Opublikowano

GGALIN1488 hahhaahah poprostu byles zawsze flaxem na darkorbit wiec szukales privow na ktorych jest latwiej bo sam nie umiales konta wyexpic wiec juz sie nie wypowiadaj bo smiesza mnie twoje odpowiedzi a pozatym pytales sie o bota na smartfona wiec to potwierdza moja teorie

w dupie byles gowno widziales. Mialem kilka full elitek w tym jedną na GE1 z Amberem i prawie pułkownika. Nie pytalem o bota na smartfona tylko chcialem zebyscie mi wyjasnili dlaczego jeszcze nie powstał.

Opublikowano

w dupie byles gowno widziales. Mialem kilka full elitek w tym jedną na GE1 z Amberem i prawie pułkownika. Nie pytalem o bota na smartfona tylko chcialem zebyscie mi wyjasnili dlaczego jeszcze nie powstał.

Ty to jednak gracz jestes ^^

idz sobie graj na privach bo jesli są takie swietne to nie musisz ich reklamowac 

Opublikowano

to jeżeli jeszcze nie powstał to wymysl proszę bardzo droga wolna ciekawe czy wgl wiesz jakim programem zacząć... skończ juz ta swoją gatke i nie osmieszaj się juz

Opublikowano

Jak masz duzo czasu i gruby portfel to wracaj.

Zwiekszyli max poziom.

Teraz jest event.

Znaczy juz w sumie nie ma.

Do polnocy byl.

Opublikowano

to jeżeli jeszcze nie powstał to wymysl proszę bardzo droga wolna ciekawe czy wgl wiesz jakim programem zacząć... skończ juz ta swoją gatke i nie osmieszaj się juz

czym się ośmieszam? tylko pytalem, nie znam się na komputerach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...