Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile % "graczy" używa skryptów?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na EUNE jest mniej niz Wescie.

Nie ma nigdzie wyliczonego procentu, na wysokim elo moze sie trafic raz na kilka gier nawet, zwlaszcza na wescie - na eune widze ich zdecydowanie rzadziej. W low elo to serio musi byc przypadek.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja używając skryptów i patrząc na zainteresowanie owymi programami na stronach typu nulled, joduska.me czy botoflegends.com mogę stwierdzić, że jest mało.

W stosunku do tego co Riot zdradził, że niby rekord zalogowanych na raz było koło 7 milionów (wynik mógł się zmienić), no to te parenaście tysięcy osób co wchodzi na te fora to mały procent.

Najsmutniejsze to jest w sumie i tak to, że jak zagrasz dobrze to typ Cie zwyzywa od hackerów. Kiedyś by sie jarał Twoimi plejsami. I piszę tutaj ogólnikowo bo nie raz widziałem na streamach takie akcje jak streamera jakiś typek zwyzywał od hackerów zamiast stwierdzić, że jest dobry :v

Budowniczy
Opublikowano

@Ishubito Dobre dobre unrankedy to latające boty expiące konta na masową skale które puźniej są sprzedawane na serwisach typu: alledrogo.pl to gra jak bot więc skrypterem tego nie nazwe smurfowałem nie raz i nigdy ale to nigdy w bronzie/silverze/goldzie nie spotkałem skryptera więc nie wiem skąd twoje domysły a by na tym elo miało by ich być najwięcej.

Opublikowano

Najsmutniejsze to jest w sumie i tak to, że jak zagrasz dobrze to typ Cie zwyzywa od hackerów. Kiedyś by sie jarał Twoimi plejsami. I piszę tutaj ogólnikowo bo nie raz widziałem na streamach takie akcje jak streamera jakiś typek zwyzywał od hackerów zamiast stwierdzić, że jest dobry :v

Pamiętam sytuację, jak Kubon zagrał na smurfie Cassiopeią, zrobił first blooda i od razu enemy się spinał, że na bolu xD

Opublikowano

Na EUNE teraz rozgrywam placementy to naprawdę jest tragedia, co mecz to cassio lub annie na bolu czy sharpie.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Zdarzyło mi się niestety, że na poziomie platyny wzwyż dawało mi graczy, którzy w dość nietypowy sposób unikają skillshotów. Co jak co ale reporty nie wystarczą a wtedy trzeba odpalić program do nagrywania. Co do tematu to myśle, że coś koło 3-4% używa tego świństwa.

mogNI2J.jpg

Opublikowano

5-6 % Niestety jest to już to dostępne bez opłat i sporo osób tego używa :(

Opublikowano

Na Eune Diamond 3+ co druga riven to odpał.

Vayne się zdarzają nawet często ale ostatnio mniej Kalist, Jinx, Xerathów, Cassio etc.

Spora część cziterów gra ostatnio supportami, jak ogarnięty carry to easy win przy odpalonym blitzcranku, czy threshu.

Ile razy się zdarzy, że przy totalnym tryhardzie dostane 4 czy 5 grabów na pysk pod rząd.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na EUNE teraz rozgrywam placementy to naprawdę jest tragedia, co mecz to cassio lub annie na bolu czy sharpie.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo to co napisałeś jest zwyczajnie niemożliwe.

Opublikowano

Na Eune Diamond 3+ co druga riven to odpał.

Vayne się zdarzają nawet często ale ostatnio mniej Kalist, Jinx, Xerathów, Cassio etc.

Przesadzasz kolego :)

Aż takiej plagi nie ma , chyba że przez 2 tygodnie mojego odejścia z lola dużo się zmieniło ale wątpie

Opublikowano

Cóż, może takich skrypterów parę razy spotykałem wcześniej, gdy dopiero ten temat raczkował, lecz zauważyłem że jest od cholery botów, na smurfie na West ostatnio sobie 2 razy zagrałem 3vs3, w obu grach miałem po swojej i przeciwnej stronie boty, każdy z nich dostał po grze reporta z tą informacją.

Opublikowano

Spora część cziterów gra ostatnio supportami, jak ogarnięty carry to easy win przy odpalonym blitzcranku, czy threshu.

Ile razy się zdarzy, że przy totalnym tryhardzie dostane 4 czy 5 grabów na pysk pod rząd.

To naucz się unikać skillshotów, a nie płaczesz xD Przecież to, że typ gra na skryptach nie sprawia, że nagle więcej trafia, lol!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...