Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lack of updated graphics

TrokersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siema. Grałem sobie przed chwilą w minecrafta. Zminimalizowałem na sekunde, żeby zobaczyć coś na necie. Wchodzę do zminimalizowanego minecrafta i w miejscu gdzie powinna być gra to było przezroczyste okienko. Myśle, no nic coś mi nawaliło tak jak czasem bywa, wyłącze mc i włącze. Wchodze do mc, klikam play i wyskakuje takie coś: http://scr.hu/2na8/cm59x. Nic nie robiłem przy karcie graficznej. Sterowniki mam raczej dobre, aktualne. Mam windowsa XP. Dziwi mnie to, że zrobiło mi się to tak jakby "w trakcie gry" Wie ktoś ocb? Może coś stało się w karcie graficznej? Coś sie spaliło? :(

Opublikowano

To i tak jest błąd związany ze sterownikami. Skoro napisałeś, że sterowniki masz wszystkie aktualne i dobre, to pozostaje Ci odinstalowanie i zainstalowanie ponownie Minecrafta.

Jeśli to samo będzie się działo, to odinstaluj dokładnie i zainstaluj ponownie sterowniki do swojej karty graficznej ze strony producenta.

Opublikowano

To i tak jest błąd związany ze sterownikami. Skoro napisałeś, że sterowniki masz wszystkie aktualne i dobre, to pozostaje Ci odinstalowanie i zainstalowanie ponownie Minecrafta.

Jeśli to samo będzie się działo, to odinstaluj dokładnie i zainstaluj ponownie sterowniki do swojej karty graficznej ze strony producenta.

Reinstalowałem mc i dalej tak samo. Gdyby nie to, że zrobiło mi się to "w trakcie gry" to sądziłbym, ze to coś ze sterownikami karty graficznej. Ale to by było dziwne. Nie gram na najnowszej wersji mc, a gdyby mojang wprowadzał jakiegoś update'a starych wersji to by pisało na stronie. Nie wiem, ale raczej na 90% to nie wina sterowników. Ale dzieki za pomoc :)

­

Opublikowano

Reinstalowałem mc i dalej tak samo. Gdyby nie to, że zrobiło mi się to "w trakcie gry" to sądziłbym, ze to coś ze sterownikami karty graficznej. Ale to by było dziwne. Nie gram na najnowszej wersji mc, a gdyby mojang wprowadzał jakiegoś update'a starych wersji to by pisało na stronie. Nie wiem, ale raczej na 90% to nie wina sterowników. Ale dzieki za pomoc :)

­

Na każdym launcherze Minecraft tak masz? Spróbuj zmienić launcher na jakiś inny, a jeśli to samo będzie wyskakiwało, to jest to na 100% już wina sterowników. Czasami po prostu warto się przekonać.

Linka do launcherów masz tutaj: Spis Launcherów i ModPacków.

Opublikowano

Na każdym launcherze Minecraft tak masz? Spróbuj zmienić launcher na jakiś inny, a jeśli to samo będzie wyskakiwało, to jest to na 100% już wina sterowników. Czasami po prostu warto się przekonać.

Linka do launcherów masz tutaj: Spis Launcherów i ModPacków.

Jestem upośledzony. Wystarczyło zresetować kompa...  8S

Temat do zamknięcia xD Mój idiotyzm zatrzymam dla siebie xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...