Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać Minecrafta by Zyczu?

Elderovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

podacie mi strone skąd mogę pobrać Minecraft By Zyczu na windows 8.1 (dodam ze z oficialnej strony Zyczu jak pobralem to mam tylko pliki i nie moge tego odpalic)

Opublikowano

jak nie możesz odpalić to się z tym nie męcz, tylko pobierz launcher skaiacraft, mi działa bez problemu na windows 8.1

linka ci nie podam, bo ostatnio jak dałem to dostałem warna za brak skanu strony xD

Opublikowano

Minecrafta by Zyczu już nie pobierzesz, ponieważ jest martwy. Dowolne launchery może pobrać z tego spisu: Spis Launcherów i ModPacków.

Polecam launcher Shignima Launcher (dawniej KeiNett) oraz Magic Launcher. Są to według mnie dwa najlepsze launchery, ponieważ nie sprawiają problemów, są proste w konfiguracji oraz nie sypią żadnymi błędami, itp. 

Opublikowano

Strona Minecrafta upadła od wersji 1.8... Np. teraz już nawet plików nie pobierzesz...

Opublikowano

Minecrafta by Zyczu już nie pobierzesz, ponieważ jest martwy. Dowolne launchery może pobrać z tego spisu: Spis Launcherów i ModPacków.

Polecam launcher Shignima Launcher (dawniej KeiNett) oraz Magic Launcher. Są to według mnie dwa najlepsze launchery, ponieważ nie sprawiają problemów, są proste w konfiguracji oraz nie sypią żadnymi błędami, itp. 

A który z nich jest lepszy? ;>

Opublikowano

A który z nich jest lepszy? ;>

Oba te launchery, które Ci podałem są dobre. Najlepiej zainstaluj i przetestuj te dwa launchery. 

Opublikowano

Oba te launchery, które Ci podałem są dobre. Najlepiej zainstaluj i przetestuj te dwa launchery. 

Niestety oba nie wspópracują z Win 8.1 (pisze ze mam pobrac jave ale jak pobiore i zainstaluje to to samo) ;V

Opublikowano

Jak nie działa ci zyczu na Windows 8.1 spróbuj zainstalować inny launcher np. Shigninima ;)

Shiginima jest na Windows 8.1 + up

Chyba ze wystarczy kupić premium premium jest na win 10

Wkrótce

Opublikowano

Jak nie działa ci zyczu na Windows 8.1 spróbuj zainstalować inny launcher np. Shigninima ;)

Shiginima jest na Windows 8.1 + up

Chyba ze wystarczy kupić premium premium jest na win 10

ale zabłysłeś poczytaj ze Zyczu już nie dostępny jest

Polecam Crystal Launcher podobne do zyczu D:

Btw. pobierz Jave 7

nic mi to nie daje... ( na win 8.1 java dziala tylko na pulpicie ;x i mc jej nie wykrywa -,- )

Opublikowano

Shiginima jest na 8.1 Sam mam 8.1 i Shiginime i dziala elegancko.. Moze cos masz z java.

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Opublikowano

Niestety oba nie wspópracują z Win 8.1 (pisze ze mam pobrac jave ale jak pobiore i zainstaluje to to samo) ;V

czy ty widzisz co napisałem w pierwszym poście ?

ale lepiej posłuchać posta moda, bo ma range to pewnie więcej wie 

pobierz launcher skaiacraft, mi działa bez problemu na windows 8.1
Opublikowano

Przecież nadal można pobrać minecraft by zyczu i grać nawet na windows 8.1 bo sam posiadam...

mhm to podaj lanchera bo nie da się już pobrać zyczu lanchera z jego strony :)

Opublikowano

Zyczu to bardzo słaby launcher którego nie polecam bo umarł już dawno dawno temu, może pomyśl o instalacji innego launchera nowej generacji.

Najlepiej byłoby zainstalować jeden z launcherow podanych wyżej, z tego co wiem to właśnie skaicraft jest dobrym launcherem, bez błędów i niedociągnięć.

Jeśli jednak nie będzie ci odpowiadał to polecam:

- Shinigma launcher

- Keinett

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...