Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można posiadać multikonta?

Azte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się was zapytać czy multikonta, czyli posiadanie kilku kont o ile dobrze pamiętam jest dozwolone w NosTale.

W OWK pisze coś takiego

Użytkownik ma prawo brać udział w każdej rundzie gry (np, świat, uniwersum itp.) jednej gry online za pomocą tylko jednego konta użytkownika, o ile nie przewidziano wyjątków od tej zasady. Używanie kilku kont użytkownika („Multikonta”) jest niedozwolone. ‪Gameforge‬ ma prawo w każdej chwili i wedle własnego uznania zablokować lub usunąć niedozwolone Multikonta.

a w regulaminie NosTale

Dozwolone jest posiadanie więcej niż jednego konta. W przypadku gdy jedno konto otrzyma stałą blokadę, wszystkie inne z nim powiązane mogą zostać zablokowane.

Więc mam to rozumieć jako wyjątek. Czy to jest też tak, że mogę grać na kilku kontach, czy tylko ogranicza się to do tego, że mogę grać tylko na nowym koncie?

Opublikowano

Zauważ, że w OWK jest napisane "Użytkownik ma prawo brać udział w każdej rundzie gry (np, świat, uniwersum itp.) jednej gry online za pomocą tylko jednego konta użytkownika" co znaczy, że maksymalnie może być jedno Twoje konto w grze na raz.

Pamiętaj OWK>Zasady Gry, ale zazwyczaj w OWK i Zasadach gry jest napisane coś w stylu "możliwy jest ban stały", "o ile nie przewidziano wyjątku od tej zasady" etc.

PS. Tak możesz mieć kilka kont w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...