Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wifi 54mb/s a kabel 100 mb/s

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóz posiadam szybkość internetu na WiFi 54 mb/s. Jak miałem kompa jeszcze w pokoju gdzie jest router i podłączyłem kablem to miałem 100mb/s. Niestety nie mogę mieć tam kompa bo to jest pokój brata a routera nie mogę przenieść bo nie mam go jak podłączyć tutaj. Czy można jakoś zwiększyć na WiFi tą szybkość żeby wynosiła ze 70-100mb/s ?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ale router możesz dokupić lepszy. Nie ma znaczenia skąd masz Internet, ale router o większym zasięgu możesz dokupić.

Zawsze możesz dokupić kabla i podciągnąć router do pokoju.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@554461402688252517908.png Ariness nie mam jak kupić lepszy router bo mam od Netii i mieszkam na wsi więc nie mam jak mieć szybszego neta, ale czy można zwiększyć szybkość WiFi?

Pomyśl trochę logicznie, to szybko znajdziesz odpowiedź na pytanie. Tak po prostu nie da się zwiększyć. Coś za coś, no. 

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

A jaki masz ten internet z netii ? Jak ADSL to sobie odpuść bo nie masz nawet możliwośie zwiększyć transferów bo to nie możliwe 

My mieć lepsze połączenie z routerem trzeba lepsza kartę wifi i router z obsługą zakresu N .  Taka zmiana nie polepszy nigdy transferów z internetu chyba tylko twoje samopoczucie i będziesz mógł się chwalić że masz pseudo "internet" 100 Mbps na badziewnym łaczu ADSL2+ 10-30 Mbps

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...