Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co mogę przeznaczyć flux?

Psina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie, otóż tak się złozyło że mam 90k fluxu, i nie za bardzo wiem co z nim robić ;x kupowac eq czy co? są np jakies allies czy cos ktore znacznie ułatwiają gre? Czy może coś innego kupić? Gram głownie tomb raiserem i candy barbianem, więc pomyslalem ze kupie lvl 4 ringi na te postacie, opłaca sie? bo teraz mam na obu lvl 1 pierscienie

Opublikowano

Pierścieni nie kupuj, wg mnie to strata fluxa ponieważ sl 3 nie jest dużo gorsze od sl 4 a całkiem łatwo go wydropić.

Ja osobiście proponuję ci kupić 80 dragon coin'ów i zrobić sobie z nich 40 Azulian dragon souli (łatwe mastery pointsy + mounty i pet)

Możesz też zacząć ulepszać eq i cisnąć jak najdalej :P 

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

@Atrox są różne ciekawe sposoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@HotimPL a żeby mieć tego takie smoka nie potrzeba przypadkiem 30 tych dusz? :P I tak poza tym to wychodzi wtedy 60 x 3000 (bo tyle kosztuje jeden dragon coin) = 180k. Czyli warto zebym pozbierał jeszcze drugie tyle, żebym miał te 180k i wtedy kupił te dragon coiny zeby miec Azoriana The Blue?

Opublikowano

Ja sie zastanawiam jak ludzie zdobywaja takie ilosci o.O

z Neon Dragon chest, jedna skrzynka to nawet 1k fluxa (nie mówiąc już o penta shadow forge 30k)

@Atrox są różne ciekawe sposoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@HotimPL a żeby mieć tego takie smoka nie potrzeba przypadkiem 30 tych dusz?  :P I tak poza tym to wychodzi wtedy 60 x 3000 (bo tyle kosztuje jeden dragon coin) = 180k. Czyli warto zebym pozbierał jeszcze drugie tyle, żebym miał te 180k i wtedy kupił te dragon coiny zeby miec Azoriana The Blue?

30 na smoka, 40 dostajesz dodatkowy skok, 1 flask'a oraz jakiś bonus (chyba magic find) no i 100 mastery rank więc warto zrobić to dziesięć plus

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...