Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka Do Gier : Cs:Go , LoL

- Damian -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam myszki do komputera do gier takich jak:

CS:GO

LoL

Warto dodać, takze dodać że mam dosyć dużą ręke :P

Myszke, którą dotychczas używałem była " 4Tech Optical Mouse Op-620D" i bardzo odpowiadała mi jej wielkość.

Opublikowano

Jeszcze podaj przez ciebie używany grip

Mouse-grips-crop.png

Na tej myszcze co miałem ostatnio to używałem tej 4Tech to Palm Grip, a teraz na myszcze z biedronki podłączonej do laptopa to Claw Grip

Ale raczej wygodniej mi jest Palm Gripem.

Opublikowano

Steelseries Rival

http://procpu.pl/p/1544/26313/steelseries-rival-myszki-gaming-strefa-gracza.html

Dobry, optyczny sensor PMW3310DH (jeden z jednych na rynku), łatwy w obsłudze software, a sama mysz jest wygodna i lekka. Jedynym minusem jest gumowe miejsce na kciuk, które się zdziera.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Również brałbym rivala, ew. zowie fk1/razer deathadder.

Również brałbym rivala, ew. zowie fk1/razer deathadder.

Dziękuje wszystkim za odpowiedź :)

Na razie przychylam się do  STEELSERIES Rival 6500DPI , macie może jakieś inne propozycje?

Opublikowano

Sam kupuje rivala na dniach. Wydaje mi się, że wielu innych sensownych myszek nie ma. Ew steelseries kinzu v2/v3, Steelseries Sensei RAW, Logitech G100s.

Na DPI nie patrz - to maksymalna czułość myszki. Prawda jest taka, że zwykle gra się na tych niższych (do 1000) przy minimalnych ustawieniach czułości w grze, więc 6500 to i tak abstrakcja :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...