Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdjąć bana czasowego w CS:GO?

mateuszplenik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tydzien temu dostałem blokate na 7 dni za to ze wyrzucono mnie ze zbyt wielu meczy i dzisiaj gram mecz turniejowy i jakieś ruskie debile darły morde coś na mnie bo nie plantowałem paki tylko chciałem znaleść ostatniego i mnie wywalili i znów mam bana na 7 dni nic bardziej mnie wkurza niż dawnie banów na 7 dni za byle co i mam pytanie czy taki ban czasowy ma wpływ na VAC i czy jest opcja zeby go wcześniej zdjąć bo dopiero co miałem bana  za to ze wyrzucono mnie ze zbyt wielu meczy zagrałem jednego i znów mam ;/

Opublikowano

Valve nie zdejmuje blokad gier turniejowych i przerw w grach turniejowych. Pogadać z Valve możesz dopiero o VAC'u.

Taki ban czasowy nie ma żadnego wpływu na VAC'a, dostajesz bany na gry turniejowe za zabójstwa sojuszników, samobójstwa, notoryczne wyrzucenia, opuszczenie meczu, nadużywanie opcji usuwania członków drużyny itp. A nie za bany.

Opublikowano

Valve nie zdejmuje blokad gier turniejowych i przerw w grach turniejowych. Pogadać z Valve możesz dopiero o VAC'u.

Taki ban czasowy nie ma żadnego wpływu na VAC'a, dostajesz bany na gry turniejowe za zabójstwa sojuszników, samobójstwa, notoryczne wyrzucenia, opuszczenie meczu, nadużywanie opcji usuwania członków drużyny itp. A nie za bany.

O Vacu też nie ma co rozmawiać.

VAC'a też nie zdejmą, chyba że jest pro-playerem i ogląda go kilka tysięcy ludzi 

­

Opublikowano

Aż mi się przypomniał wczorajszy mecz Cloud9 vs Virtus.pro

Jakiś gościu spamił ciągle Skadoodle AIM!

Też zależy od tego czy VAC został wystawiony sprawiedliwie. Jednak blokad turniejowych może zdjąć tylko upływ czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...