Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust ukradł mi ak47, zreportujcie go pls

pr0koksu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie, umówiłem się z nim że ja mu daje ak47 redline ft z naklejkami a on psc za 10euro, dalem mu ak a on niedal psc, poblokowal mnie i uciekl, ak przeslal na inne konto chyba bo gk w jego eq niewidze, mam pare psc jak np. zgodzil sie z tym ze w razie czego steam podejmnie nad nim dzialania. Zaraz pisze do supportu steam, podpowiedzcie mi co robic, tu jest jego profil, zreportujcie go.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198049739352

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie, umówiłem się z nim że ja mu daje ak47 redline ft z naklejkami a on psc za 10euro, dalem mu ak a on niedal psc, poblokowal mnie i uciekl, ak przeslal na inne konto chyba bo gk w jego eq niewidze, mam pare psc jak np. zgodzil sie z tym ze w razie czego steam podejmnie nad nim dzialania. Zaraz pisze do supportu steam, podpowiedzcie mi co robic, tu jest jego profil, zreportujcie go.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198049739352

kisne xD

Nic nie zrobią, jedynie Cię wyśmieją i nawet nie odpowiedzą na twoją odpowiedź xD

Mądry okradł głupiego, dobrze zrobił, niech korzysta z twojej głupoty :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Czemu miałbym reportować kogoś kto dba o to by było mniej idiotów w społeczeństwie?

Jeszcze mu dam +rep.

Mało intuicyjne te wasze odpowiedzi, jak faktycznie nie macie co do powiedzenia w tej sprawie to nic nie piszcie, po cholerę robicie jeszcze lepszy nastrój. Ten temat jest nabijarką postów bo użytkownicy forum, którzy zobaczyli ten wątek i postanowili go zhejtować i tylko nabili posty oraz nie pomogli... Nie umiecie pomóc? Nie komentujcie.

A ty co niby własnie zrobiłeś hipokryto?

Opublikowano

Mało intuicyjne te wasze odpowiedzi, jak faktycznie nie macie co do powiedzenia w tej sprawie to nic nie piszcie, po cholerę robicie jeszcze lepszy nastrój. Ten temat jest nabijarką postów bo użytkownicy forum, którzy zobaczyli ten wątek i postanowili go zhejtować i tylko nabili posty oraz nie pomogli... Nie umiecie pomóc? Nie komentujcie.

Opublikowano

Temat nie służy temu, żebyście obrażali autora, więc przystopujcie z tym ;)

Nie możesz zrobić nic, bo dałeś mu skina w prezencie. Na drugi raz musisz wiedzieć, że takich "wymian" nie robi się z byle jakim randomem, który obiecuje Ci bóg wie co.

Opublikowano

Valve ci nie pomoże, ty mu to dałeś. Musisz mu postawić warunek, że on daje pierwszy i tyle. Ty dałeś się nabrać i niestety to twoja wina. Nie zreportuję go, ponieważ nic to nie da.

kisne xD

Nic nie zrobią, jedynie Cię wyśmieją i nawet nie odpowiedzą na twoją odpowiedź xD

Mądry okradł głupiego, dobrze zrobił, niech korzysta z twojej głupoty :)

Dokładnie. Ja też kisnę, Volvo też.

Odezwał się wolontariusz, chętny do pomocy 24 godziny na dobę.

Opublikowano

@Majoreq.

Możę nie pmogę w każdej sytuacji bo nie jestem cudotwórcą, i nie wyczaruje AK-47 Redline. Ale wypowiedziałem się w tym temacie, bo denerwują mnie tak mało intuicyjne odpowiedzi, które naprawdę pomagają autorowi, Następnym razem zastanów się co piszesz, zanim kogoś ocenisz.

Opublikowano

Nie odzyskasz :) I tak by ci zapewne nie dał tych 10 euro ponieważ ak-47 czerwona linia kosztuje 5 euro

@Edit wasza madrosc pokazujecie obrazajac czlowieka ktory dal sie nabrac na paysafecarda haha napewno by chcial stracic ten kto sie z toba wymienial to 5 euro

76561198230710648.png

Opublikowano

@Majoreq.

Możę nie pmogę w każdej sytuacji bo nie jestem cudotwórcą, i nie wyczaruje AK-47 Redline. Ale wypowiedziałem się w tym temacie, bo denerwują mnie tak mało intuicyjne odpowiedzi, które naprawdę pomagają autorowi, Następnym razem zastanów się co piszesz, zanim kogoś ocenisz.

Człowieku, ja kiedyś jak zaczynałem przygodę z cs gość mnie okradł na awp pit viper gdzie kiedyś po 5 euro chodziła, okradł mnie wysyłając mi wiadomość steam ze po akceptacji będę miał hajs :) Wtedy byłem też totalnym unskillem ale nie wiedzialem, ze mozna wtedy wysylac wiadomosci w ofercie, gdybym to wiedział na pewno bym nie akceptował.

Inni tracą kosy przez nieumyślne wchodzenie w linki, nawet najlepsi kumple wysyłają sobie keylogger myśląc, że do naprawdę jakis program ktory ten drugi kolega to wysłał..  straty innych ludzi to nawet pare tyś euro na jedną osobe, to jest powód do płaczu a nie jak twój, że jakiegoś kałaszka Ci gość zabrał który był warty  1,5 paczki fajek, bo wiedział, że się nabierzesz.

Tak samo bym zrobił, ktoś ma eq = jest głupi = masz jego eq.

Nie ma ogólnie co się oszukiwać bo ktoś napisze w poscie, ze nikt by tak nie zrobił a tak naprawdę szukają 24/7 pierwszego lepszego debila z itemem wartym 2 euro bo chcą mieć wygląd w grze który nic nie daje tylko psuje wam gre, bo zamiast grać to patrzycie sie na skin p2000 pulse który wygląda jak moje rzygi wymieszane z kupą i potem widzę jak zakładacie tematy, że nie możecie wyjść z silvera albo z golda bo większość gry to patrzenie się w głupi pixel.

Fakt fajnie biegać po mapie z kosą za 500 euro ale z umiarem, chcesz przetestowac skin? idz na boty, klikaj 24/7 "zbadaj broń" aż Ci kut.as sam ze skóry wyjdzie i wtedy będziesz miał pewność, że to jest ten moment kiedy nie bedziesz musial patrzec na skin w grze, tylko przed siebie, na celownik.

Czasem fajnie jest komuś z takiego kałaszka redline przypier.dolić komuś w piętę np. na longu tak, żeby kury na inferno uciekały.

gl hf 16-0 cyka blyat xaxaxaxaxax my name is vladimir obama.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Człowieku, ja kiedyś jak zaczynałem przygodę z cs gość mnie okradł na awp pit viper gdzie kiedyś po 5 euro chodziła, okradł mnie wysyłając mi wiadomość steam ze po akceptacji będę miał hajs :) Wtedy byłem też totalnym unskillem ale nie wiedzialem, ze mozna wtedy wysylac wiadomosci w ofercie, gdybym to wiedział na pewno bym nie akceptował.

Inni tracą kosy przez nieumyślne wchodzenie w linki, nawet najlepsi kumple wysyłają sobie keylogger myśląc, że do naprawdę jakis program ktory ten drugi kolega to wysłał..  straty innych ludzi to nawet pare tyś euro na jedną osobe, to jest powód do płaczu a nie jak twój, że jakiegoś kałaszka Ci gość zabrał który był warty  1,5 paczki fajek, bo wiedział, że się nabierzesz.

Tak samo bym zrobił, ktoś ma eq = jest głupi = masz jego eq.

Nie ma ogólnie co się oszukiwać bo ktoś napisze w poscie, ze nikt by tak nie zrobił a tak naprawdę szukają 24/7 pierwszego lepszego debila z itemem wartym 2 euro bo chcą mieć wygląd w grze który nic nie daje tylko psuje wam gre, bo zamiast grać to patrzycie sie na skin p2000 pulse który wygląda jak moje rzygi wymieszane z kupą i potem widzę jak zakładacie tematy, że nie możecie wyjść z silvera albo z golda bo większość gry to patrzenie się w głupi pixel.

Fakt fajnie biegać po mapie z kosą za 500 euro ale z umiarem, chcesz przetestowac skin? idz na boty, klikaj 24/7 "zbadaj broń" aż Ci kut.as sam ze skóry wyjdzie i wtedy będziesz miał pewność, że to jest ten moment kiedy nie bedziesz musial patrzec na skin w grze, tylko przed siebie, na celownik.

Czasem fajnie jest komuś z takiego kałaszka redline przypier.dolić komuś w piętę np. na longu tak, żeby kury na inferno uciekały.

gl hf 16-0 cyka blyat xaxaxaxaxax my name is vladimir obama.

Ja miałem lepiej, mi znikały skiny z samego ekwipunku... hehe, no niestety każdy przez chwilę nie uwagi może nabrać sie na jakieś oszustwo, takie życie...

Opublikowano

Ja miałem lepiej, mi znikały skiny z samego ekwipunku... hehe, no niestety każdy przez chwilę nie uwagi może nabrać sie na jakieś oszustwo, takie życie...

Piszesz o bezsensownych postach, a sam już 3 takie napisałeś xD

@top dałeś się ukraść i tyle, CS to zbiór największej ilości scamerów w internecie. Będziesz miał nauczkę na przyszłość.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...