Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Grafika, YouTubera, Programisty, Sponsora, Admina, Budowniczego, ChatModa

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chętnie się zgłosze na admina / jakiś kontakt?

Ranga: Admin

Imie:Kacper

Nick:Ishubito

Staż:2.5roku

Znajomość komend w skali 1/10:8/10

Ile czasu dziennie mógłbys poświecić serwerowi:2/3h

Coś osobie:Jestem kacper interesuję się sportem,komputereami , miałem swój 1 ale dobry server skyblock +150graczy ;), jestem też takowym technikiem znam się na pluginach/skryptach :).

Czy byłes kiedyś adminem na serwerze gdzie grało 50+ osob:WolCraft , MCSilesia.

Kontakt gg/skype:pps.smilko skayp ;)

.

Opublikowano

Imie: Przemek

Nick: Prymek

Staż: Jeśli chodzi o Minecrafta to myślę, że 2-3 lata z częstymi przerwami. 

Znajomość komend w skali 1/10: Myślę, że 6,7/10.

Ile czasu dziennie mógłbys poświecić serwerowi: Dziennie serwerowi mógłbym poświęcać minimum 2-3 godziny dziennie - zależy od dnia czasami może zdarzyć się i godzina, a czasami 5 godzin. 

Coś osobie: Jak już wyżej napisałem nazywam się Przemek i mam 16 lat. Aktualnie zamieszkuję niewielkie miasto w woj. Mazowieckim i tam po wakacjach będę uczęszczał do technikum informatycznego. Interesuję się przede wszystkim sportem lecz priorytetem jest dla mnie piłka nożna w którą gram w miejskim klubie sportowym na pozycji napastnika, jak wspomniałem interesuję się przeróżnymi sportami, więc jeszcze siatkówką, piłką ręczną, skokami narciarskimi. Po za tym oglądam dużo filmów w szczególności są to komedię, horrory, filmy psychologiczne, często spotykam się ze znajomymi i oczywiście gram w gry komputerowe, aktualnie jest to tylko CS:GO i Minecraft. Jestem osoba w miarę kulturalną, miła i każdą osobę traktuję z szacunkiem. Na serwerze chciałbym pomóc jako Admin ew. Moderator na początku - ogólnie pilnowałbym porządku na czacie, kultury i robiłbym wszystko, aby na serwerze panowała fajna atmosfera. Z powierzonych mi obowiązków zawsze STARAM się wywiązywać. 

Czy byłes kiedyś adminem na serwerze gdzie grało 50+ osob: Raczej nie byłem, nie oszukując się max to było 30 graczy nie więcej. 

Kontakt gg/skype: GG: 37099665

Opublikowano

A wiesz co ? Podobają mi sie sky blocki i chetnie pomoge Ci go ulepszyc. Pisze w Skript, pluginy sie ucze pisac. Jakby co pisze za free, wystarczy ranga. Sory za bledy i nie pisanie Polskich znakow ale pisze z telefonu. Jak jestes zainteresowany to pisz na pw, a moge tez pisac na zostanie adminem, ale ostrzegam, podanie bedzie na 2 strony :D. Jakby co to pisz, chetnie pomoge.

Opublikowano

MagisterMagi i znalazl sie. Ja sie zglaszam ale tylko skript umiem, pluginy nadal sie ucze pisac. I lepiej przyjmuj szybko bo na wielu serwerach jeszcze moge miec a twoj pominac, pisze jeszcze na inne slawne serwery podania ale platne a dla Ciebie mam offke za darmo :). Znam tez goscia grafika, moze Ci jakos pomoze, mam jego kontakt na fb, moze cos zrobi za free, jak chcesz to pisz na priv.

Opublikowano

Podanie na ChatMod'a :)

Ranga: ChatMod

Imie: Patryk

Nick: DeeJayy

Staż: Dobre 3lata :D Z małymi przerwami

Ile czasu dziennie mógłbys poświecić serwerowi: Minimum 3h dziennie :)

Coś osobie: To tak..Mam 15lat, mam na imię Patryk, interesuję się Crossami, a głównie Enduro :D Lubie piłkę nożną i koszykówkę. 

Kontakt gg/skype: Najlepiej byłoby poprzez forum, ponieważ nie mam GG, a mi się mikrofon popsuł :/ Staram się namówić mamcie :D żeby mi kupiła nowy :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Coś osobie: To tak..Mam 15lat, mam na imię Patryk, interesuję się Crossami, a głównie Enduro :D Lubie piłkę nożną i koszykówkę. 

Kontakt gg/skype: Najlepiej byłoby poprzez forum, ponieważ nie mam GG, a mi się mikrofon popsuł :/ Staram się namówić mamcie :D żeby mi kupiła nowy :)

Podaj skype micro nie musisz miec narazie dopiero po starcie.

Opublikowano

A w wieku 13 lat można się na coś załapać ? :D

Myślę, że jak ładnie budujesz, to możesz zostać budowniczym bez względu na wiek, ale mogę się mylić, ponieważ to nie mój serwer :D

Opublikowano

A w wieku 13 lat można się na coś załapać ? :D

Grafik, YouTuber, Sponsor, Budowniczy :)

Przyjęty :P

Opublikowano

Ranga: Admin

Imie:Aleksander

Nick: FatalPL

Staż: 4 lata

Znajomość komend w skali 1/10: 8

Ile czasu dziennie mógłbys poświecić serwerowi: 2-4 godzin

Coś osobie: Jestem miłym człowiekiem z doświadczeniem który lubi pomagać mam też swój kanał na YouTube który zdobył 122 subów.

Czy byłes kiedyś adminem na serwerze gdzie grało 50+ osob: Tak

Kontakt gg/skype: Kontakt PW

76561198169567059.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...