Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remodel Ra?

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzą plotki, że w ciągu następnych kilku tygodni swój remodel otrzyma Ra. Redaktorzy serwisu smitedatamining.com znaleźli w kodzie gry wpis "Ra V2". Z doświadczenia tego zespołu wynika, że każdy bóg oznaczony w ten sposób otrzymuje swój remodel lub zmianę umiejętności. Co o tym myślicie? Czy ta postać wymaga jakiejś zmiany?

Warto przypomnieć iż Ra już przeszedł raz swój remodel w przeszłości.

s5XP9jS.png

fot. Reddit

Opublikowano

Według mnie Ra może dostać jakiś malutki rework skilli w sensie wygląd, ale tak jest nawet fajny i pokazuje w dobry sposób potęgę boga Ra D:

Opublikowano

Troszkę stara informacja bo na portalu SmiteBuild ta informacja pojawiła się dużo wcześniej, ale myślę, że ta zmiana wyjdzie na dobre. Zawsze jakaś nowość w grze, chociaż myślę, że to będzie tylko remodel, na rework jest troszke za późno bo to jest jedna z tych podstawowych postaci od, których zwykle się zaczyna. Ale kto wie po Hi-rezie można się spodziewać wszystkiego.... Przykładem może być już dużo razy poruszana historia z Lux (Chang'e)

LukaSuper.png

Opublikowano

Jak ja tego boga nienawidzę, mogliby go usunąć Kappa.

Z remodelem wiąże się milion nowych ludzi, którzy myślą, że są pro, podczas gdy grają ra i wychodzą z 1-11 xD

Opublikowano

@Greenyk Nie śledzę tego portalu, a ten temat jest poświęcony wyłącznie dyskusji na ten temat :P

Jeśli Ra zostanie nadal podstawowym bogiem który jest dostosowany pod nowego Gracza to czemu nie :P

Opublikowano

@Damian Jak będą jakieś ciekawsze informacje to będę ci podsyłał na Pw/

Najsmutniejsze jest to, że jak już wejdzie ten remodel to nagle wszyscy zaczną nim grać. 

A jeśli już jakimś cudem będzie rework to byle nie było jak z Ao kuangiem (obecnym kukusiem)

LukaSuper.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy ra mało kto gra z tego co widzę

@1373230489-U611928.pngrawrHarper

Jak ja gram normale to połowa ludu instalockuje ra a ich staty to 0-od 10 do 20 chyba że wbije im fartowny ks.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ale to chyba dobrze jak stare postacie wracają do łask? Z doświadczenia wiem, że takie zainteresowanie nowym remodelem trwa maksymalnie dwa tygodnie i potem się wszystko stabilizuje.

Opublikowano

@Unic3T no właśnie i po remodelach etc. nieważne jakiego boga, pojawia się tysiące nowych zwolenników grania tym bogiem, co jest komiczne i denerwujące xD

Opublikowano

@Paragoniik

Właśnie, zamiast ogarniać mojego ulubionego warriora, to dają Ra v3 bez sensu. Tak samo, po co dawać Bake v2, v1 był dużo lepszy i danie dziadowego Kukulkana zamiast kozackiego Ao Kuanga, w przypadku Nu Wy jest tak samo, v1 była kozacka, dzięki ultowi i lepszej niewidce, a v2 ma tylko dobrą 1.

Opublikowano

@Unic3T

W przypadku Ao kuanga wyglądało to tak, że była to zbyt mocna postać, więc uznali, że powinien zostać osłabiony. Ale ponieważ jest to dość stara postać, ze starym modelem to zmienili mu model. Tak jest zarówno w Smite jak i w LoLu. Kiedy model się starzeje, albo widać, że statystyki w liczbie gier daną postacią się nie zgadzają to zmieniają mu model po czym ludzie już ustawiają się kolejkami żeby grać tą postacią. Przykładem z Lola może być na Sion albo GP

LukaSuper.png

Opublikowano

To samo tyczy się Bastet zamiast zrobić z niej kota mamy dziadowego człowieka w przebraniu 

Wcześniej częściej widziałem Bake w grze a teraz to już rzadkość...remodel totalnie beznadziejny 

Bacchus następny bóg gdzie powinien dostać remodel'a  a w szczególności jego re-color totalnie brzydki i odpychający tak samo Vamana....Hi rez pls 

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

@Damian

Dlatego mam Kawaii do bastet :)

@Paragoniik

Vamana ma tylko Lil'mane i re-color taki średniawy. Ja czasami gram baką, jak są instalocki- tzn. 4 adc i 1 ja ..

Jedynie podobają mi się re-colory dla Hou, Ramy, Apolla i Diamond dla Lokiego. 

@Edit

Tak samo Ne Zha powinna dostać re-make/re-model, bo to moim zdaniem był najlepszy solo laner/jungler w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...