Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Obraz

KondzioRxGramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, nie mając pojęcia gdzie upublikować ten temat, postanowiłem napisać go tutaj, jeżeli moderatorzy stwierdzą iż nie odpowiada tej kategorii tematu, to proszę o przeniesienie go w odpowiednie miejsce.

Wczoraj wieczorem, jak każdego wieczoru pogrywałem sobie w Lola ;-) niechcący nogą uderzyłem w skrzynkę od strony która nie ma panelu zabezpieczającego,  i cały środek jest bez osłony. Po chwili obraz gry zawiesił się, i nic nie mogłem zrobić. byłem zmuszony zresetować komputer, logowanie Windowsa przebieglo normalnie, orbaz był Przepiękny jak zawsze. Aczkolwiek gdy ujrzalem pulpit, okazalo się że jednak jakiś bład wystąpił ;/ 

http://www.image-share.com/ipng-3033-236.html

Wyżej umieściłem screena abyście mogli bliżej się przyjrzeć. Zasiatkowany ekran ;/ 

Na innym forum PC****  dostałem odpowiedź m.in cytuje 

Napisano dziś, 06:44

Sprawdź mocowanie karty graficznej.

Aczkolwiek gdy rozkręciłem karte graficzną, wszystko bylo ok ;/ 

Czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie - Jak to naprawić? 

Komputer jest pożyczony od znajomego, kur jaja mi wykręci ;/ haha 

Dziękuję za pomoc którą liczę że uzyskam tutaj ;-)

Opublikowano

artefakty

tak jak wyżej zrób to co ci tam polecano, nie miałeś jej rozkręcać tylko sprawdzić czy dobrze śiedzi w slocie pci-e

ale artefakty na screenie to wina gpu i jedyne co możesz zrobić to zmniejszyć napięcie i takty

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...