Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry laptop za 3k

rayqi94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Poszukuje laptopa do max 3300 zł.
Moje wymagania:

- Dysk 128 GB ssd
- Drugi dysk może być na USB lub może być bez tego dysku. (dokupię osobno ponieważ potrzebuje napędu DVD w laptopie)
- 17 cali 
- podświetlana klawiatura
- bez systemu
- 8 gb ramu
- dobra karta graficzna

- procek; myślę, że dobra i5 w tej cenie będzie. Chyba, że się znajdzie z i7 4 rdzeniową.

Firma byle jaka ( tylko nie jakieś chińskie wynalazki).

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc!

Opublikowano

Ja też szukam w takiej cenie i mam dylemat między http://allegro.pl/gamer-lenovo-y50-70-i5-4210-8gb-1tb-gtx960-fhd-mat-i5591724129.html a http://allegro.pl/laptop-acer-aspire-v-nitro-i5-4210h-8gb-1tb-gtx860-i5611153624.html. Niestety nie mają SSD ale są hybrydowe tzn. część na system jest szybka. No i to są 15-calówki. Jak 17 cali zerknij może na Y70-70, 100-200zł drożej niż y50-70 z taką samą specyfikacją.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Co to ma byc ten laptop. Nawet karty graficznej nie ma

Ma. Gdyby nie miał to byś gówno widział za przeproszeniem. Co nie zmienia faktu że wydajnościowo laptop to kupa. Tak jak pisałem wcześniej, Lenovo Y70-70 z GTX 960. Wątpie że znajdziesz coś lepszego.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ma. Gdyby nie miał to byś gówno widział za przeproszeniem. Co nie zmienia faktu że wydajnościowo laptop to kupa. Tak jak pisałem wcześniej, Lenovo Y70-70 z GTX 960. Wątpie że znajdziesz coś lepszego.

Miałem na myśli kartę dedykowaną a nie zintegrowaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...