Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ulepszać przedmioty stopnia shadow?

FlyForFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :) krótka piłka, zacząłem chodzić na mapy u1 + i zaczęły mi dropić itemki shadow 1, co za tym idzie chciałbym się o nich dowiedzieć troszkę więcej, ktoś mógłby mi coś o nich opowiedzieć?? jak je ulepszać? 

słyszałem że nie da się ulepszać shadow 1, wyczytałem teżcoś że trzeba poświęcać itemki shadow aby zdobyć materiały na ulepszenia na wyzsze +, tylko nie bardzo łapie co i jak.... jakby mi ktoś napisał co gdzie w czym i jak to byłbym wdzięczny :)

aaa i jak to jest z pierścieniami ? bo mam ringcrafting na max, i craftuje pierscionki, polecialo mi z 10 pierscieni shadow 1, jakis shadow 3 i jakis shadow 4, da sie ulepszac te wysokie shadow ??? na 5 ?, co robic z tymi jedynkami ? przetapiac spowrotem ?  ( ogarnalem tylko ze w ringach nie mozna dodawac bonow, chyba ze sie myle ? ) prosze o jakies odpowiedzi z góry dzieki ^^

16k7y4p.png

Opublikowano

A więc tak, itemy shadow można ulepszać, ale od shadow 2 potrzebujesz już specjalnych ulepszaczy np: jak masz broń na shadow 3, to potrzebujesz 2 ulepszaczy które dropią z przetopienia broni na tym poziomie, i tak będziesz potrzebował od shadow 2 do radianta. Chodzi tylko o ulepszenie z np shadow 2 do 3 a potem ulepszasz tylko oczami, i fluxem, dopóki nie bd mógł ulepszyć na kolejny poziom shadow. Jak chodzi o ringi nie da się ich ulepszać i zmieniać bonów. Możesz je sprzedać, lub przetopić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...