Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Mod

NeoX.Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. Czy jest coś takiego jak mod cs go do cs 1.6 na np. skrzynki i skiny? I nie chodzi mi o serwery ani pluginy do amx mod x na serwery tylko mod do cs 1.6.

Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak możliwość otwierania skrzynek w cs 1.6 (tak jak jest to w CS:GO)

Istnieją tylko serwery z csgo modem -> Zmiany wyglądu broni, możliwość rzucania granatu PPM, zmienione tekstury smoke'a (bardziej gęsty) itp.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Widziałem serwer z Skinami/Skrzynkami oraz kluczami, także tak jest, lecz za darmo tego nigdzie nie dostaniesz.

Nie ma czegoś takiego jak możliwość otwierania skrzynek w cs 1.6 (tak jak jest to w CS:GO)

Istnieją tylko serwery z csgo modem -> Zmiany wyglądu broni, możliwość rzucania granatu PPM, zmienione tekstury smoke'a (bardziej gęsty) itp.

Jest możliwość otwierania skrzynek, oczywście to nie wygląda jak na cs go bo nie ma takich możliwości, osobiście grałem na serwie z modem cs go, był tam jakiś % że jak zabijesz gracza lub rozbroisz/podłożysz pake to dostaniesz klucz lub skrzynke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...