Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnego w miarę świeżego MMO

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, poszukuję w miarę świeżego MMO, gdzie będzie spora liczba graczy. Dodam, że grałem z tych nowszych w : Trove, SkyForge. 

Gra musi być nastawiona na grę z innymi ludźmi, nie lubię grać samemu. Jeżeli jest również jakaś ekipa do gry to plus.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

@KsP

Dziękuję ale z tego co się orientuje to nawet nie wiadomo kiedy wyjdzie. Nie czekam i nie kręcą mnie gry, na które każdy czeka, bo w 100% przeszłość pokazała, że wychodzi crap. Nie twierdzę, że w tym przypadku ma tak być, jednak dopóki samemu się nie zagra nie ma co brać pod uwagę głosów "hype boyów" . Zresztą nie kręcą mnie biegające dzieci po ekranie.

Chciałbym coś, w co mogę pograć ;)

Opublikowano

Final 14 jest nastawiony na rajdy i kooperację, reszta to mmo, ale tylko z wyglądu bo tak naprawdę w połowie z nich grasz samemu, a na ludzi trafiasz tylko w miastach. Ew. Guild Wars 2, w którym pvp wymaga sporo współpracy i dobrej komunikacji

Opublikowano

Final 14 jest nastawiony na rajdy i kooperację, reszta to mmo, ale tylko z wyglądu bo tak naprawdę w połowie z nich grasz samemu, a na ludzi trafiasz tylko w miastach. Ew. Guild Wars 2, w którym pvp wymaga sporo współpracy i dobrej komunikacji

Niestety nie chcę już wydawać pieniędzy na grę, w sensie abonamentu. W Guild Wars 2 grałem, jednak zupełnie nie podchodzi mi RP, a poza tym to raczej nie ma tam nic do robienia.

Grałem ponad 8 lat w World of Warcraft, dlatego teraz ciężko mi odszukać czegoś fajnego.

Opublikowano

Niestety nie chcę już wydawać pieniędzy na grę, w sensie abonamentu. W Guild Wars 2 grałem, jednak zupełnie nie podchodzi mi RP, a poza tym to raczej nie ma tam nic do robienia.

Grałem ponad 8 lat w World of Warcraft, dlatego teraz ciężko mi odszukać czegoś fajnego.

Gw2 wcale nie polega w całości na rp, ta gra jest w 99% nastawiona na pvp, wvwvw i rajdy/instancje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...